Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусните тайни на пилето с оризВкусните тайни на пилето с ориз
12 Дек.
Но каква е тайната на рецепта за пиле с ориз? Ето вкусните тайни на пилето с ориз! Повечко мазнина За да стане вкусно и хубаво, то трябва да сложите повече мазнина, категорични са добрите кулинари....
Вкусните тайни на грахаВкусните тайни на граха
30 Август
1
Като източник на ценни белтъчини грахът е напълно подходящ да замени месото, а освен това много по-добре от месото се усвоява от организма. Грахът е полезен за хора, които водят активен начин на живот – той помага...
Вкусните тайни на червеното цвеклоВкусните тайни на червеното цвекло
25 Януари
Затова ви предлагаме да ви разкрием няколко вкусни тайни на червеното цвекло: Червеното цвекло съдържа антоцианин. Това е веществото, благодарение на което всъщност цвеклото има своя характерен червен цвят....
Вкусните тайни на домашната тортаВкусните тайни на домашната торта
13 Януари
Предлагаме ви няколко вкусни тайни на домашната торта и как да я приготвите....
Вкусните тайни на прясното зелеВкусните тайни на прясното зеле
21 Дек.
Затова вижте вкусните тайни на прясното зеле и му се наслаждавайте при всеки удобен случай!...
Вкусните тайни на киселото зелеВкусните тайни на киселото зеле
17 Дек.
Една от тайните на киселото зеле са неговите безспорни полезни качества. То съдържа много витамини, сред които витамин А, В, С и К....
Вкусните тайни на българските пърленкиВкусните тайни на българските пърленки
16 Дек.
Ето вкусните тайни на българските пърленки! Какво всъщност представлява пърленката? Това е хляб, който се прави под формата на тънка питка. Изглежда като пица....
Вкусните тайни на домашния кремВкусните тайни на домашния крем
16 Дек.
Ето няколко тайни! Яйцата Много важно нещо е, когато правите домашен крем, е да имате пресни яйца. Още по-добре би било да са домашни, от отглеждани сред природата кокошки....
Вкусните тайни на пилешката супаВкусните тайни на пилешката супа
13 Дек.
Ето няколко вкусни тайни на пилешката супа, които може да приложите в приготвянето й и да блеснете в кухнята!...
Вкусните тайни на шкембе чорбатаВкусните тайни на шкембе чорбата
08 Дек.
1
Това е първата и най-важната тайна за вкусното шкембе. Така сосът ще стане бистър, чист и много приятен. За целта трябва да оставите шкембето да се изкисне известно време във вода....
Вкусните тайни на печените кюфтетаВкусните тайни на печените кюфтета
07 Дек.
Нашите майки пък използват друга тайна за вкусни кюфтета. А именно - добавят малко мокър хляб към сместа от месо, подправки и лук....
Мусака с две тайни съставкиМусака с две тайни съставки
25 Юли
Запичате на 200 °C за 20 мин и мусаката е готова. Препоръчвам мусака с две тайни съставки да се консумира с кисело мляко....
Най-вкусните пълнени чушки с ориз и гъбиНай-вкусните пълнени чушки с ориз и гъби
28 Май
Налейте гореща вода до средата на чушките и залейте с малко олио. Печете в загрята фурна на 200 градуса до готовност на ориза. Най-вкусните пълнени чушки с ориз и гъби са готови....
Вкусните тайни на любимите пържени филийкиВкусните тайни на любимите пържени филийки
11 Септ.
Кои са вкусните тайни на любимите пържени филии? Избор на подходящия хляб за пържени филийки Една от основните тайни за приготвянето на перфектни пържени филийки е правилният избор на хляб....
Вкусните тайни на кюфтетата в сосВкусните тайни на кюфтетата в сос
18 Януари
Ако рецептите ти харесва, опитай и другите ни предложения за кюфтета на фурна, вкусни кюфтенца в сос или тези кюфтета по чирпански....
Вкусните понички на бабаВкусните понички на баба
16 Май
Вкусните понички на баба са готови....
Вкусните мекици на бабаВкусните мекици на баба
10 Дек.
Вкусните мекици на баба са готови....
Вкусните катми на бабаВкусните катми на баба
04 Януари
2
За солена плънка на вкусните катми на баба поръсвате с настъргани сирене или кашкавал и навивате на рулце. За сладка плънка мажете с любимо сладко, мед или просто поръсвате със захар и навивате на рулце....
Вкусните банички на бабаВкусните банички на баба
17 Окт.
Разделя се на 4 топки. Всяка се точи на лист. Разтопява се останалото масло и се маже целия лист. Навива се на руло и се реже на ленти около 4 см. Разточва се всяко парче на квадратче и се слага сирене с яйце....
Вкусните пърленки на дядоВкусните пърленки на дядо
04 Април
Вкусните пърленки на дядо са страхотни....
Вкусните кифлички на бабаВкусните кифлички на баба
18 Март
След това се разделя на 7 или 8 топки тесто. Всяка топка тесто се разточва на кръг и се реже на триъгълници. В широкия край се слага по малко от шипковия мармалад и се навиват на кифлички....
Вкусните бухти на бабаВкусните бухти на баба
20 Окт.
2
От готовото тесто се оформят бухтички и се пускат да се изпържат до златисто на маслена баня....
Вкусните меденки на бабаВкусните меденки на баба
13 Дек.
Съхранявайте готовите меденки в кутия, като имайте предвид, че с всеки изминал ден стават все по-вкусни. Вкусните меденки на баба...
Вкусните тайни на любимите макарони на фурнаВкусните тайни на любимите макарони на фурна
27 Август
Трябва да се съхраняват на сухо и проветриво място, далече от подправките, които ще променят аромата и вкусовите им качества. Второто правило засяга сваряването на изделието....
Най-вкусните лозови сарми с кайма и ориз в тенджераНай-вкусните лозови сарми с кайма и ориз в тенджера
26 Юни
Най-вкусните лозови сарми с кайма и ориз в тенджера са готови....