Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусните тайни на пилето с оризНо каква е тайната на рецепта за пиле с ориз?
Ето вкусните тайни на пилето с ориз!
Повечко мазнина
За да стане вкусно и хубаво, то трябва да сложите повече мазнина, категорични са добрите кулинари....
12 Дек.
Вкусните тайни на грахаКато източник на ценни белтъчини грахът е напълно подходящ да замени месото, а освен това много по-добре от месото се усвоява от организма.
Грахът е полезен за хора, които водят активен начин на живот – той помага...
30 Август
1
Вкусните тайни на червеното цвеклоЗатова ви предлагаме да ви разкрием няколко вкусни тайни на червеното цвекло:
Червеното цвекло съдържа антоцианин. Това е веществото, благодарение на което всъщност цвеклото има своя характерен червен цвят....
25 Януари
Вкусните тайни на домашната тортаПредлагаме ви няколко вкусни тайни на домашната торта и как да я приготвите....
13 Януари
Вкусните тайни на прясното зелеЗатова вижте вкусните тайни на прясното зеле и му се наслаждавайте при всеки удобен случай!...
21 Дек.
Вкусните тайни на киселото зелеЕдна от тайните на киселото зеле са неговите безспорни полезни качества. То съдържа много витамини, сред които витамин А, В, С и К....
17 Дек.
Вкусните тайни на българските пърленкиЕто вкусните тайни на българските пърленки!
Какво всъщност представлява пърленката?
Това е хляб, който се прави под формата на тънка питка. Изглежда като пица....
16 Дек.
Вкусните тайни на домашния кремЕто няколко тайни!
Яйцата
Много важно нещо е, когато правите домашен крем, е да имате пресни яйца. Още по-добре би било да са домашни, от отглеждани сред природата кокошки....
16 Дек.
Вкусните тайни на пилешката супаЕто няколко вкусни тайни на пилешката супа, които може да приложите в приготвянето й и да блеснете в кухнята!...
13 Дек.
Вкусните тайни на шкембе чорбатаТова е първата и най-важната тайна за вкусното шкембе. Така сосът ще стане бистър, чист и много приятен. За целта трябва да оставите шкембето да се изкисне известно време във вода....
08 Дек.
1
Вкусните тайни на печените кюфтетаНашите майки пък използват друга тайна за вкусни кюфтета. А именно - добавят малко мокър хляб към сместа от месо, подправки и лук....
07 Дек.
Мусака с две тайни съставкиЗапичате на 200 °C за 20 мин и мусаката е готова. Препоръчвам мусака с две тайни съставки да се консумира с кисело мляко....
25 Юли
Най-вкусните пълнени чушки с ориз и гъбиНалейте гореща вода до средата на чушките и залейте с малко олио.
Печете в загрята фурна на 200 градуса до готовност на ориза.
Най-вкусните пълнени чушки с ориз и гъби са готови....
28 Май
Вкусните тайни на любимите пържени филийкиКои са вкусните тайни на любимите пържени филии?
Избор на подходящия хляб за пържени филийки
Една от основните тайни за приготвянето на перфектни пържени филийки е правилният избор на хляб....
11 Септ.
Вкусните тайни на кюфтетата в сосАко рецептите ти харесва, опитай и другите ни предложения за кюфтета на фурна, вкусни кюфтенца в сос или тези кюфтета по чирпански....
18 Януари
Вкусните катми на бабаЗа солена плънка на вкусните катми на баба поръсвате с настъргани сирене или кашкавал и навивате на рулце.
За сладка плънка мажете с любимо сладко, мед или просто поръсвате със захар и навивате на рулце....
04 Януари
2
Вкусните банички на бабаРазделя се на 4 топки. Всяка се точи на лист.
Разтопява се останалото масло и се маже целия лист. Навива се на руло и се реже на ленти около 4 см.
Разточва се всяко парче на квадратче и се слага сирене с яйце....
17 Окт.
Вкусните кифлички на бабаСлед това се разделя на 7 или 8 топки тесто.
Всяка топка тесто се разточва на кръг и се реже на триъгълници. В широкия край се слага по малко от шипковия мармалад и се навиват на кифлички....
18 Март
Вкусните бухти на бабаОт готовото тесто се оформят бухтички и се пускат да се изпържат до златисто на маслена баня....
20 Окт.
2
Вкусните меденки на бабаСъхранявайте готовите меденки в кутия, като имайте предвид, че с всеки изминал ден стават все по-вкусни.
Вкусните меденки на баба...
13 Дек.
Вкусните тайни на любимите макарони на фурнаТрябва да се съхраняват на сухо и проветриво място, далече от подправките, които ще променят аромата и вкусовите им качества.
Второто правило засяга сваряването на изделието....
27 Август
Най-вкусните лозови сарми с кайма и ориз в тенджераНай-вкусните лозови сарми с кайма и ориз в тенджера са готови....
26 Юни