Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Паста по ЗонатаПаста по Зоната
13 Февр.
Като загрее достатъчно, може да добавите сместа от яйце и настъргания кашкавал. Разбърквате и готово. Сервира се гореща паста по Зоната....
Пица по ЗонатаПица по Зоната
12 Февр.
Готови са за пет минути тези пици по Зоната. Вкусни и с достъпни продукти....
Кашкавалки по ЗонатаКашкавалки по Зоната
10 Февр.
Кашкавалките по Зоната са готови....
Мусака в ЗонатаМусака в Зоната
15 Дек.
Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ. Източник: Полъх от моята кухня...
Пица в ЗонатаПица в Зоната
15 Септ.
Освен това е балансирана по Зоната. Нали знаете, че в Зоната няма нищо забранено, стига да е правилно балансирано. Проблемът при моята пица е, че не успях да я снимам готова изпечена....
Гювечета в ЗонатаГювечета в Зоната
02 Септ.
И да знаете, най-важната подправка, която винаги използвам е любов. Ако я пропуснете, не се получава! Гювечетата в Зоната са готови....
Шницели в ЗонатаШницели в Зоната
15 Август
Мазнините в шницели в Зоната са намалени заради каймата....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Солена баница от ЗонатаСолена баница от Зоната
26 Февр.
Добър апетит с моята солена баница от Зоната!...
Пържени филийки по зонатаПържени филийки по зоната
18 Февр.
На 2 минути преди да изтече времето, обръщаме пържените филийки. Поднасяме пържени филийки по зоната с плочка сирене....
Зеленчукови шницели в ЗонатаЗеленчукови шницели в Зоната
26 Септ.
Важно е да ги хапвате с протеини. Да ви е вкусно в Зоната! Излизат 10 броя зеленчукови шницели в Зоната, всеки шницел малко повече от 1/2 БВМ....
Нахутена питка по ЗонатаНахутена питка по Зоната
14 Септ.
1
Цялата плоска питка е 4 бвпм и преспокойно може да се нареже на 4 парчета по 1 блок и да се допълва с друга храна. Нахутена питка по Зоната е диетична и вкусна....
Вкусен хляб по зонатаВкусен хляб по зоната
10 Август
2
Вкусен хляб по зоната - Да ви е много вкусно в зоната!...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....