Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Паста по ЗонатаКато загрее достатъчно, може да добавите сместа от яйце и настъргания кашкавал. Разбърквате и готово.
Сервира се гореща паста по Зоната....
13 Февр.
Пица в ЗонатаОсвен това е балансирана по Зоната. Нали знаете, че в Зоната няма нищо забранено, стига да е правилно балансирано.
Проблемът при моята пица е, че не успях да я снимам готова изпечена....
15 Септ.
Гювечета в ЗонатаИ да знаете, най-важната подправка, която винаги използвам е любов. Ако я пропуснете, не се получава!
Гювечетата в Зоната са готови....
02 Септ.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Пържени филийки по зонатаНа 2 минути преди да изтече времето, обръщаме пържените филийки.
Поднасяме пържени филийки по зоната с плочка сирене....
18 Февр.
Зеленчукови шницели в ЗонатаВажно е да ги хапвате с протеини.
Да ви е вкусно в Зоната!
Излизат 10 броя зеленчукови шницели в Зоната, всеки шницел малко повече от 1/2 БВМ....
26 Септ.
Нахутена питка по ЗонатаЦялата плоска питка е 4 бвпм и преспокойно може да се нареже на 4 парчета по 1 блок и да се допълва с друга храна.
Нахутена питка по Зоната е диетична и вкусна....
14 Септ.
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
07 Май
1
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да изсушим домати във фурнатаОставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
07 Юли