Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински медальони с гъбен сосСвинските медальони с гъбен сос са страхотно ястие за всеки специален повод и не само!...
01 Ноем.
Свински медальони с лек сметанов сосПочистете и нарежете свинското бон филе на медальони. Овкусете със сол и черен пипер.
Разтопете маслото и го смесете със зехтина. Запечете свински медальони от всяка страна и заделете настрани....
09 Август
Свински медальони с гъби в чуден сосСвинските медальони с гъби в чуден сос са много вкусни, опитайте ги!...
15 Април
Свински медальони с прошуто и гъбен сосСвинските медальони с прошуто и гъбен сос са готови....
14 Август
1
Телешки медальон с гъши дробНарежете на медальони телешкото филе и гъшия дроб, изпържете ги в 6 с.л. олио, сипете виното и ги задушете.
Разбийте на водна баня жълтъците и маслото, докато сместа побелее....
30 Май
Медальони в беконУвиваме свинските медальони в резените бекон и ги фиксираме с клечки за зъби. Ябълките срязваме на 2 части, внимателно почистваме от семките и сърцевината и отрязваме 4 големи филии от средата....
05 Август
Телешки медальон в було на скараТелешкото месо се смила на машинка за мелене на месо.
Към него се добавят подправките, ситно нарязаните краставички, пресованият чесън и настърганият кашкавал. Всичко това се обърква на ръка и се оставя да поеме съставките...
30 Окт.
Телешки медальони с бяло виноОпитайте още Телешки медальони със спанак, Телешки медальони с лимонов сок, Телешки медальони с печени домати....
24 Март
Телешки медальони с лимонов сокПосолете леко начуканите шницели, поръсете ги с черен пипер и брашно и ги запържете в масло и олио.
Извадете шницелите, прибавете към соса магданоз и лимонов сок.
Върнете отново шницелите, затоплете и ги извадете,...
13 Ноем.
Телешки медальони с печени доматиПоднася се 1 телешки медальон в чиния с няколко запечени домата и се поръсва с малко скълцан магданоз....
05 Окт.
1
Телешки медальони с вино МарсалаВ същата мазнина се поставят телешките медальони и се запечатват от двете страни за кратко време, докато получат лека коричка, за около 3 минути максимум на страна....
14 Май
3
Пуешки медальони в разкошен сосОбелете 2 от портокалите, като отстраните внимателно бялата горчива ципа. Нарежете ги на ситни парчета. Изцедете сока от останалите 2 портокала.
В тиган загрейте олиото и запържете предварително посолените и поръсени...
27 Септ.
Телешки медальони в зелен сосПочистете телешкото от ципите и го нарежете по дължината на влакната на 6 парчета.
Всяко парче начукайте, така че да получи кръгла форма, като с нож оформете краищата им.
Изпържете медальоните от двете страни в сгорещеното...
21 Август
Крехки свински медальониСервирайте вашите медальони в голяма чиния и превъзходния сос към тях.
Крехките свински медальони са готови....
29 Юли
Свински медальони на параИзмивате ориза, заливате го с 400 мл вода, посолявате и го кипвате. Варите го 20 минути . Измивате, подсушавате, изчиствате месото от сланината и го нарязвате на парчета с дебелина около 2 см.
Счуквате черния пипер. Лимоните...
27 Януари
Свински медальони на фурнаПоръсете с пармезана и запечете вашите свински медальони в загрята фурна на 200 градуса до златисто.
Извадете, оставете леко да се охлади и сервирайте свинските медальони на фурна....
01 Ноем.
Крехки телешки медальони с ориз и зеленчуциКрехките телешки медальони с ориз и зеленчуци са много вкусни....
13 Юни
Свински медальони със сметанов сосРазделете краставицата на две по дължина, извадете с лъжичка семената, след това нарежете на тънки парчета. Разделете чушката на две, почистете семената и нарежете на дребно. Измийте гъбите, разделете ги на четири. Обелете...
11 Февр.
Свински медальони със задушен зелен бобСитно нарязания лук запържете в половината сгорещено олио, докато порозовее, залейте го с горещия бульон, похлупете съда и варете 15 мин. на тих огън.
След което добавете зеления боб и задушавайте още 5 мин.
В друг...
05 Юли
Свински медальони със сос Cafe de ParisНасладете се на Свински медальони със сос Cafe de Paris!...
19 Февр.
Будапещенски медальонЗагрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук, докато не стане прозрачен. Добавете червен пипер на вкус, говеждите кости и вода, колкото да ги покрие. Посолете и варете 45-50 минути на умерен огън под похлупак....
13 Юни