Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочно и крехко агнешко на фурнаНе забравяйте да разбърквате периодично вашето сочно и крехко агнешко на фурна....
21 Април
Сочно и крехко телешко с уокЗа гарнитура на сочно и крехко телешко с уок използваме сварен ориз, за предпочитане басмати....
20 Април
1
Марината за крехко и сочно свинскоТази марината за крехко и сочно свинско е много сполучлива....
02 Дек.
Тайните на крехкото телешко месоЗа да се получи месото крехко, начукайте го с дървено чукче, посолете го, поръсете го с малко брашно, запържете го до златисто от всички страни....
01 Март
Дресинг за крехко месоЧесъна обелвам и стривам на крем.
Към него добавяте зехтина и бирата. Овкусяваме с мед и сол и слагам чубрица за аромат.
Месото се реже на парчета и се залива с дресинга поне за 3 часа....
04 Юли
6
Винен кебап с крехко месоГарнитура за винения кебап с крехко месо е картофено пюре, може и ориз....
21 Дек.
Как да си приготвим крехко свинско месоПри положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо....
06 Март
Как да стане телешкото месо по-крехко?Ако месото е меко и се връща в първоначалната си форма, значи е сочно и крехко.
Дайте почивка на месото
След като свалим телешкото месо от огъня, трябва да го оставим да почине за няколко минути, покрито с фолио....
23 Януари
Сочно мариновано месо на грил (скара)Сложете капачката на буркана и приберете в хладилника за поне 24 часа, може и 12 часа, но колкото повече престоява, толкова по-крехко и сочно става месото....
31 Май
Как се готви жилаво месо?Няма жилаво месо – има месо, което не е мариновано и обработено правилно, твърдят кулинарите. Всяко месо може да стане крехко, ако преди това е престояло в подходяща марината, а след това сготвено както трябва....
01 Окт.
Как се прави най-крехкото и сочно пиле?Приготвянето на крехко и сочно пиле не е толкова лесна задача, колкото изглежда....
01 Април
5
Как да приготвим сочни и крехки соеви хапки?В противен случай хапките от соя могат да станат жилави, безвкусни и трудни за усвояване.
Ето как да приготвим сочни и крехки соеви хапки!...
06 Юли
Превърнете лешниците в тези неустоими десертиКогато заговорим за ядки, няма как да не споменем и лешниците, които са предпочитани от повечето любители на ядки. Те могат да бъдат консумирани сурови, печени, със сол, безсолни и т. н., но е важно да знаете, че най-полезни...
23 Март
Супер крехко гъше месо с гъбен сосОсновните необходими съставки са добър бульон, гъше месо, гъби.
Можете да използвате местно отглеждани диви гъби. Можете да използвате гърди или бедра без кожа или кожа на гърдите....
09 Юни
Тайната на крехкото овнешко месоОвнешкото месо става много сочно, ако не го препържите или препечете. С него добре се съчетават чубрица, майорана и риган, розмарин и копър....
28 Дек.
Крехко свинско месо с лук и ароматни подправкиНарежете свинското едро и го сложете в тава. Овкусете с указаните подправки или по свой вкус.
Добавете малко вода и мазнината. Разбъркайте и завийте с фолио. Поставете в загрята на 200 градуса фурна за час. Към края отвийте...
06 Януари
Дресинг с бира и мед за крехко месоДресингът с бира и мед за крехко месо е готов.
Нарежете месото на парчета, залейте го с него и го оставете за няколко часа в хладилник....
14 Юли
Кулинарни тайни при приготвянето на месоТака ще ги запазите за по-дълго време сочни и свежи. Преди да печете месото, отстранете жилите от него.
Когато печете цяло парче месо, направете му разрези по краищата....
26 Март
Тайните съставки на индийската красотаИндийките използват жълтата съставка като ексфолиант за лице, тъй като тя е известна с отличните си противобръчкови свойства....
21 Януари
Мръсните тайни на всяка зодияОбичайните хороскопи са положителни и винаги залагат на добрите черти в характера на всяка зодия. Истината е, че всеки има своите недостатъци. Ето кои са мръсните тайни на всяка зодия:
Овен....
03 Дек.
2
Кулинарни тайни при готвене на патешко месоДруга тайна за доброто приготвяне на патешкото месо е получаването на вкусна, хрупкава коричка....
16 Юни