Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехко и сочно агнешкоКрехко и сочно агнешко
10 Дек.
Крехкото и сочно агнешко е готово....
Сочно и крехко агнешко на фурнаСочно и крехко агнешко на фурна
21 Април
Не забравяйте да разбърквате периодично вашето сочно и крехко агнешко на фурна....
Сочно и крехко телешко с уокСочно и крехко телешко с уок
20 Април
1
За гарнитура на сочно и крехко телешко с уок използваме сварен ориз, за предпочитане басмати....
Марината за крехко и сочно свинскоМарината за крехко и сочно свинско
02 Дек.
Тази марината за крехко и сочно свинско е много сполучлива....
Тайните на крехкото телешко месоТайните на крехкото телешко месо
01 Март
За да се получи месото крехко, начукайте го с дървено чукче, посолете го, поръсете го с малко брашно, запържете го до златисто от всички страни....
Крехко и сочно печено пиле с бираКрехко и сочно печено пиле с бира
03 Ноем.
Добър апетит с това крехко и сочно печено пиле с бира....
Дресинг за крехко месоДресинг за крехко месо
04 Юли
6
Чесъна обелвам и стривам на крем. Към него добавяте зехтина и бирата. Овкусяваме с мед и сол и слагам чубрица за аромат. Месото се реже на парчета и се залива с дресинга поне за 3 часа....
Как да направя пилешкото месо крехко?Как да направя пилешкото месо крехко?
25 Май
Това отново гарантира крехко и сочно месце....
Винен кебап с крехко месоВинен кебап с крехко месо
21 Дек.
Гарнитура за винения кебап с крехко месо е картофено пюре, може и ориз....
Как да си приготвим крехко свинско месоКак да си приготвим крехко свинско месо
06 Март
При положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо....
Как да стане телешкото месо по-крехко?Как да стане телешкото месо по-крехко?
23 Януари
Ако месото е меко и се връща в първоначалната си форма, значи е сочно и крехко. Дайте почивка на месото След като свалим телешкото месо от огъня, трябва да го оставим да почине за няколко минути, покрито с фолио....
Сочно мариновано месо на грил (скара)Сочно мариновано месо на грил (скара)
31 Май
Сложете капачката на буркана и приберете в хладилника за поне 24 часа, може и 12 часа, но колкото повече престоява, толкова по-крехко и сочно става месото....
Салата Асорти за всяко питиеСалата Асорти за всяко питие
07 Юни
Салатата Асорти за всяко питие е готова....
Как се готви жилаво месо?Как се готви жилаво месо?
01 Окт.
Няма жилаво месо – има месо, което не е мариновано и обработено правилно, твърдят кулинарите. Всяко месо може да стане крехко, ако преди това е престояло в подходяща марината, а след това сготвено както трябва....
Как се прави най-крехкото и сочно пиле?Как се прави най-крехкото и сочно пиле?
01 Април
5
Приготвянето на крехко и сочно пиле не е толкова лесна задача, колкото изглежда....
Как да приготвим сочни и крехки соеви хапки?Как да приготвим сочни и крехки соеви хапки?
06 Юли
В противен случай хапките от соя могат да станат жилави, безвкусни и трудни за усвояване. Ето как да приготвим сочни и крехки соеви хапки!...
Превърнете лешниците в тези неустоими десертиПревърнете лешниците в тези неустоими десерти
23 Март
Когато заговорим за ядки, няма как да не споменем и лешниците, които са предпочитани от повечето любители на ядки. Те могат да бъдат консумирани сурови, печени, със сол, безсолни и т. н., но е важно да знаете, че най-полезни...
Супер крехко гъше месо с гъбен сосСупер крехко гъше месо с гъбен сос
09 Юни
Основните необходими съставки са добър бульон, гъше месо, гъби. Можете да използвате местно отглеждани диви гъби. Можете да използвате гърди или бедра без кожа или кожа на гърдите....
Тайната на крехкото овнешко месоТайната на крехкото овнешко месо
28 Дек.
Овнешкото месо става много сочно, ако не го препържите или препечете. С него добре се съчетават чубрица, майорана и риган, розмарин и копър....
Крехко свинско месо с лук и ароматни подправкиКрехко свинско месо с лук и ароматни подправки
06 Януари
Нарежете свинското едро и го сложете в тава. Овкусете с указаните подправки или по свой вкус. Добавете малко вода и мазнината. Разбъркайте и завийте с фолио. Поставете в загрята на 200 градуса фурна за час. Към края отвийте...
Дресинг с бира и мед за крехко месоДресинг с бира и мед за крехко месо
14 Юли
Дресингът с бира и мед за крехко месо е готов. Нарежете месото на парчета, залейте го с него и го оставете за няколко часа в хладилник....
Кулинарни тайни при приготвянето на месоКулинарни тайни при приготвянето на месо
26 Март
Така ще ги запазите за по-дълго време сочни и свежи. Преди да печете месото, отстранете жилите от него. Когато печете цяло парче месо, направете му разрези по краищата....
Тайните съставки на индийската красотаТайните съставки на индийската красота
21 Януари
Индийките използват жълтата съставка като ексфолиант за лице, тъй като тя е известна с отличните си противобръчкови свойства....
Мръсните тайни на всяка зодияМръсните тайни на всяка зодия
03 Дек.
2
Обичайните хороскопи са положителни и винаги залагат на добрите черти в характера на всяка зодия. Истината е, че всеки има своите недостатъци. Ето кои са мръсните тайни на всяка зодия: Овен....
Кулинарни тайни при готвене на патешко месоКулинарни тайни при готвене на патешко месо
16 Юни
Друга тайна за доброто приготвяне на патешкото месо е получаването на вкусна, хрупкава коричка....