Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо се прецежда бульонът от пилешката супа?Защо се прецежда бульонът от пилешката супа?
11 Август
След което този бульон задължително трябва да се прецеди, поради това че ще има остатъци и неприятни за усета ни неща от зеленчуци и примеси. Следвайте следните съвети: 1....
Пилешката супа на бабаПилешката супа на баба
14 Януари
Изчаквам малко да поизстине пилешката супа и започвам да добавям малко от супата в купата с яйцето и млякото, докато се темперира. Ако има и домашна питка... Класика! Пилешката супа на баба е готова....
Вкусните тайни на пилешката супаВкусните тайни на пилешката супа
13 Дек.
Тайна 3: Бульони Бульонът е от съществено значение за хубавата пилешка супа. Най-добре е да я направите с бульон от варенето на пилешкото месо....
Защо пилешката супа лекува?Защо пилешката супа лекува?
10 Януари
1
Заедно с това топлият бульон има успокояващ ефект за гърлото, когато сме болни....
Пилешката супа трябва да съдържа тези съставки, за да пребори настинкатаПилешката супа трябва да съдържа тези съставки, за да пребори настинката
06 Дек.
Според него, за да ви лекува, пилешката супа задължително трябва да съдържа кромид, сладки картофи, ряпа, пащърнак, моркови, целина, магданоз, сол и черен пипер....
Как се прави пилешка супа?Как се прави пилешка супа?
27 Юни
В началото на варенето в тенджерата се образува пяна и тя трябва да се отстрани. След сваряването пилето се изважда и бульонът се прецежда. Ако месото лесно се отделя от костите, значи е добре сварено....
Пилешката каша на бабаПилешката каша на баба
07 Януари
Поднесете я с нарязан на ситно магданоз. Пилешката каша на баба е голяма вкусотия....
Тайната на вкусната пилешка супаТайната на вкусната пилешка супа
24 Ноем.
Пилешкото месо За да направите хубава пилешка супа, ви трябва качествено пилешко месо. Традиционно пилешка супа се прави от остатъците по кокалите на гръбнака на пилето. Може дори да сварите и костите за бульон....
Пилешката кавърма-кебап на ЗвездевПилешката кавърма-кебап на Звездев
25 Януари
1
Печете пилешкия кавърма-кебап на Звездев в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути....
Пилешката супичка на прабаба миПилешката супичка на прабаба ми
16 Януари
Надребняваме пилешкото месо и го поставяме да ври с около 2.5 литра вода и малко сол. Докато се готви се отпенва. Нарязваме лука, морковите и картофите на дребно и ги прибавяме в бульона....
Пилешката кавърма на бай ДанчоПилешката кавърма на бай Данчо
30 Март
Намалете силата на огъня и гответе кавърмата около 20-тина минути, като от време на време я разбърквате. Поръсете с пресен магданоз и сервирайте. Пилешката кавърма на бай Данчо е много вкусна....
Подправки за пилешка супаПодправки за пилешка супа
27 Юни
Ако обичате пилешка супа, препоръчаме да опитате нашите рецепти за: - пилешка супа с фиде; - пилешка супа с картофи; - пилешка супа с ориз;...
Диета с пилешка супаДиета с пилешка супа
19 Февр.
Как се приготвя пилешка супа, така че да не се превърне в бабин бульон, наситен с полезни витамини и мазнини? Първото правило на диетичната супа е да се използва месо без кожа....
Какво се слага на пилешка супа?Какво се слага на пилешка супа?
14 Юли
След като направите бульона, се слагат всички зеленчуци като картофите се оставят накрая, заедно с фидето, защото на тях не им трябва много време - особено ако са ситно нарязани....
Как се прави наистина здравословна пилешка супаКак се прави наистина здравословна пилешка супа
29 Май
Пилето за супата трябва да бъде разделено на части и предварително накиснато в газирана вода за около 2 часа. Освен пречистващо от химикалите действие, този разтвор ще направи и пилешкото месо по-сочно и апетитно....
Пилешката яхния от рецептите на мамаПилешката яхния от рецептите на мама
22 Февр.
Разфасоваме месото на порции и го слагаме в тенджера с вода. Месото трябва да бъде покрито с вода. Добавяме малко сол и го оставяме да се вари. Ако пилете не е тлъсто може да се добави и олио....
Какви подправки се слагат на пилешка супа?Какви подправки се слагат на пилешка супа?
06 Окт.
2
За да е истински вкусно едно ястие, в това число и пилешката супа, то трябва да е овкусено с подходящите подправки. Без подправки нито една гозба не може да стане вкусна и ароматна....
Как се прави пилешка супа - ръководство за начинаещиКак се прави пилешка супа - ръководство за начинаещи
04 Юли
Прибавете ги към пилешня бульон заедно с мащерката и черния пипер и ги оставете; 5. След като зеленчуците омекнат, добавете пилешкото месо и фидето....
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
30 Окт.
И ако това е всичко, трябва да е достатъчно за всеки ценител на коктейлите. Разбъркваме в шейкър водката, ликьора, лимоновия сок, яйчния белтък и леда, докато се охлади добре....
Помага ли пилешката супа при грип и простуда?Помага ли пилешката супа при грип и простуда?
26 Август
Доказано е също така, че пилешката супа облекчава възпалението. Обърнете внимание обаче, че за лековита пилешка супа е най-добре да се използва месо от домашно пиле, както и домашни зеленчуци....
Може ли робот да бърка супа?Може ли робот да бърка супа?
29 Септ.
"Важно е да разберем не само дали роботът може да разбърква супата, а и самият той да разбере, че трябва да я разбърква по определен начин и с определена скорост....
Трябва ли да се къпят котките?Трябва ли да се къпят котките?
03 Септ.
1
Котките без козина, като тези от породата Донски сфинкс, също трябва да се къпят. Те нямат козина, но по кожата им доста често се образува излишна мазнина, която задължително трябва да се почисти....
Как правят пилешка супа по светаКак правят пилешка супа по света
19 Април
бульон добавят зеленчуци, подправки, билки и малко юфка; - В Япония пилешката супа има специално название - ториджиру....
Защо пилешката супа е полезна при грип и настинка?Защо пилешката супа е полезна при грип и настинка?
01 Дек.
1
По думите на учените пилешката супа е далеч по-полезна от блудкавия пилешки бульон и в никакъв случай не бива да се заменя само от него....
Трябва ли да се бели кората на ябълките?Трябва ли да се бели кората на ябълките?
29 Януари
В тази статия ще се спрем на въпроса трябва ли да се бели кората на ябълките и защо. Съществуват спорове дали кората на ябълките трябва да се бели....