Сия Рибагина

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти754Статии72СъветиКоментари971Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки17049

Конкурса така е направен,че всеки да се опита да се "докопа" до колкото е възможно повече точки.
Съгласна съм за снимките че е добре да са лични и наистина приготвени по ястието,не съм съгласна на рецепти,които се добавят без снимка и администраторите слагат такава.По тоя повод имам много кулинарни книги,не ми пречи да си взема отпуск и да се впусна в писане на рецепти от книгите,като само променя текста,само и само да взема точки и админите да търсят снимки подходящи за тях-лесно,но неправилно.Разбирам че не всеки разполага с фото атрибути и не може да снима всичко,но както намират начин да качат рецепта така и да си намерят начин да приложат и реална снимка към нея.
Относно коментарите хич не ми пука дали получавам точка за тях,коментирам си щото рецептата ме е привлякла по някакъв начин,другото което е бутона сготви-според мен тва трябва да се премахне или ако се дават точки да са само с прикрепена снимка,досега съм го натиснала има няма 5-6пъти и то като съм сложила снимки,като съм счела че рецептата е сходна и няма нужда и аз да я пиша,а само отчитам че съм я приготвила.Само че забелязвам че всеки си го натиска кой кога му е кеф и не визирам рецептите за картофи пържени,баница или ястие което е ясно че всички сме ги готвили. Аз до награда едва ли ще стигна,ама е тъпо наистина за хората които се стараят да бъдат честни,отговорни и да се състезават спортсменски

renkata87 :Явно да!!!! Всеки мрънка защо всеки ден се натиска бутона сготви за да трупа точки, във форума пуска по 1000 отг не знам си щоо.... а аз се питам как става да качваш по 10-15 рецепти на ден???? след като бутона ти е ограничен на 6 пъти , което е по-реално... човек на ден готви по 3-4 яденета да кажем ... едни и същи хора ще си печелят през месец
според мен трябва и това да се ограничи до 5-6 пъти на ден да се качва рецепта, иначе изглежда много фалшиво!!!!
Рени,аз мога и 30 рецепти да кача,но нямам достатъчно време,имам много рецепти и това че ги качвам накуп,не значи че днес съм ги готвила,това е кулинарен конкурс и никъде не е упоменато че трябва да си качиш рецептата на готвеното от днес 


Мартина :Какви са тия пълномаслени?За пръв път чувам.Използвам тези обикновените.Който знае да каже разликата каква е?
Има два вида,едните са нискомаслени,другите пълномаслени.
Пълномаслените се използват за кокосово масло


Готвя предимно с бяло и червено вино, избирам винаги качествени и добри вина, нямам определено вино само за готвене, това което пием е това с което и готвя. Качеството на алкохола е от много голямо значение за добрия резултат на ястието.