Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
Конкурса така е направен,че всеки да се опита да се "докопа" до колкото е възможно повече точки. Съгласна съм за снимките че е добре да са лични и наистина приготвени по ястието,не съм съгласна на рецепти,които се добавят без снимка и администраторите слагат такава.По тоя повод имам много кулинарни книги,не ми пречи да си взема отпуск и да се впусна в писане на рецепти от книгите,като само променя текста,само и само да взема точки и админите да търсят снимки подходящи за тях-лесно,но неправилно.Разбирам че не всеки разполага с фото атрибути и не може да снима всичко,но както намират начин да качат рецепта така и да си намерят начин да приложат и реална снимка към нея. Относно коментарите хич не ми пука дали получавам точка за тях,коментирам си щото рецептата ме е привлякла по някакъв начин,другото което е бутона сготви-според мен тва трябва да се премахне или ако се дават точки да са само с прикрепена снимка,досега съм го натиснала има няма 5-6пъти и то като съм сложила снимки,като съм счела че рецептата е сходна и няма нужда и аз да я пиша,а само отчитам че съм я приготвила.Само че забелязвам че всеки си го натиска кой кога му е кеф и не визирам рецептите за картофи пържени,баница или ястие което е ясно че всички сме ги готвили. Аз до награда едва ли ще стигна,ама е тъпо наистина за хората които се стараят да бъдат честни,отговорни и да се състезават спортсменски
Сия Рибагина
renkata87 :Явно да!!!! Всеки мрънка защо всеки ден се натиска бутона сготви за да трупа точки, във форума пуска по 1000 отг не знам си щоо.... а аз се питам как става да качваш по 10-15 рецепти на ден???? след като бутона ти е ограничен на 6 пъти , което е по-реално... човек на ден готви по 3-4 яденета да кажем ... едни и същи хора ще си печелят през месец според мен трябва и това да се ограничи до 5-6 пъти на ден да се качва рецепта, иначе изглежда много фалшиво!!!! Рени,аз мога и 30 рецепти да кача,но нямам достатъчно време,имам много рецепти и това че ги качвам накуп,не значи че днес съм ги готвила,това е кулинарен конкурс и никъде не е упоменато че трябва да си качиш рецептата на готвеното от днес
Сия Рибагина
В магазин Метро има пълномаслени стърготини
Сия Рибагина
Мартина :Какви са тия пълномаслени?За пръв път чувам.Използвам тези обикновените.Който знае да каже разликата каква е? Има два вида,едните са нискомаслени,другите пълномаслени. Пълномаслените се използват за кокосово масло
Сия Рибагина
Готвя предимно с бяло и червено вино, избирам винаги качествени и добри вина, нямам определено вино само за готвене, това което пием е това с което и готвя. Качеството на алкохола е от много голямо значение за добрия резултат на ястието.
Сия Рибагина
супи, баници, използвам ги за плънки към ястия, в тестени изделия и яхнии.
Сия Рибагина
Ако имам остър нож го разфасовам за 5мин
Сия Рибагина
Срещала съм я консервирана или в буркани с гювеч
Сия Рибагина
Опитвала съм с лимон и грейпфрут и не останах впечатлена
Сия Рибагина
Зодия Уиски- Освен да сиропирам някоя торта за друго не го употребявам )
Сия Рибагина
сарми,зелник,куркудена чорба,свинско със зеле..все хубави ястия
Сия Рибагина
И на мен не ми се е пресичало мляко,но ако ми се случи определено ще го ползвам за извара
Сия Рибагина
И аз не ползвам уни сос,ползвам подправки,а ако са и свежи още по добре.
Сия Рибагина
поднасям я в чиния със стръкче магданоз
Сия Рибагина
всяка сутрин с кисело мляко
Сия Рибагина
Одрински и Царица
Сия Рибагина
Ако е малко,изсушавам за галета,иначе съм правила баница,пържени филийки дори сладкиши и крем за торта със стар хляб
Сия Рибагина
с шоколад и сладко от боровинки,но според зависи какво имам,няма да откажа и солени