Сия Рибагина

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти754Статии72СъветиКоментари971Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки17049

Цветослава–тп :Според мен най - важното е да се пече в умерена фурна ( 200 - 220 градуса ) качествен бакпулвер и брашно , последователност при смесването на продуктите .
Цвете,200-220градуса не ми се виждат много умерени,дори ми се струват високи,аз пека на 160-170 и много рядко до 180

Марти,визирам правене на кекс в домашни условия
В големите цехове ползват яйчен меланж,който си стои на стайна температура 



Абсолютно съм съгласна,и аз никога не отварям фурната даже до 30та минута,само че не бих рискувала със студени яйца 


За рецепта не мога да ти помогна,но наистина вкуса е много о различен,мен лично купения по ми харесва

Когато съм вкъщи нон стоп телевизора ми работи на готварските канали,там често съм виждала да я употребяват,но лично никога не съм ползвала,дори и не съм я срещала по магазините,иначе бих си купила за проба 


Подправям си на вкус,така че като опитам едно ястие да е балансирано,ароматно и вкусно,не обичам безвкусиците

Съгласна съм ,Веси,кухнята на Балканите има много общо-Македония,Сърбия,не на последно място е и Русия,особено от към печива

Разтварям го в 30мл студена вода и го оставям да набъбне,после го слагам за 5сек в микровълновата и е готов

много важно за целувките яйцата да са на стайна температура,купата в която ще разбиваш да е суха и да се разбиват на бавна скорост с щипка сол в началото,като постепенно увеличаваш и добавяш захар или захарен сироп

Обикновено не консервирам нищо ,но тази година какво ме прихвана не знам, но си сложих туршия от зелени доматчета и карфиол и една с камбички,използвах мързеливия вариант с фиксовете на йоткер,отделно правих и мързелива лютеничка,сладко от ягоди по рецепта на Иринка,което стана върховно,тая година чакам ягодите и ще си направя повечко 
