Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
Ряпа си хапвам на салата,черната ряпа издълбавам и пълня с мед,като лек за кашлица
Сия Рибагина
Цветослава–тп :Според мен най - важното е да се пече в умерена фурна ( 200 - 220 градуса ) качествен бакпулвер и брашно , последователност при смесването на продуктите . Цвете,200-220градуса не ми се виждат много умерени,дори ми се струват високи,аз пека на 160-170 и много рядко до 180
Сия Рибагина
Марти,визирам правене на кекс в домашни условия В големите цехове ползват яйчен меланж,който си стои на стайна температура
Сия Рибагина
Абсолютно съм съгласна,и аз никога не отварям фурната даже до 30та минута,само че не бих рискувала със студени яйца
Сия Рибагина
Приготвям ги и по двата начина,но предпочитам зелевите,по вкусни са ми
Сия Рибагина
За рецепта не мога да ти помогна,но наистина вкуса е много о различен,мен лично купения по ми харесва
Сия Рибагина
шоколадов мус или целувки
Сия Рибагина
Когато съм вкъщи нон стоп телевизора ми работи на готварските канали,там често съм виждала да я употребяват,но лично никога не съм ползвала,дори и не съм я срещала по магазините,иначе бих си купила за проба
Сия Рибагина
С алкохол,най-често с водка,стават уникално крехки,и подправки
Сия Рибагина
Подправям си на вкус,така че като опитам едно ястие да е балансирано,ароматно и вкусно,не обичам безвкусиците
Сия Рибагина
Да, обичам храната и ям защото обичам да ям, угаждам си и съм голям чревоугодник
Сия Рибагина
Съгласна съм ,Веси,кухнята на Балканите има много общо-Македония,Сърбия,не на последно място е и Русия,особено от към печива
Сия Рибагина
Никога не съм купувала,взимам си брашно тип 500 на София Мел и си го набухвам сама
Сия Рибагина
Разтварям го в 30мл студена вода и го оставям да набъбне,после го слагам за 5сек в микровълновата и е готов
Сия Рибагина
много важно за целувките яйцата да са на стайна температура,купата в която ще разбиваш да е суха и да се разбиват на бавна скорост с щипка сол в началото,като постепенно увеличаваш и добавяш захар или захарен сироп
Сия Рибагина
Обикновено не консервирам нищо ,но тази година какво ме прихвана не знам, но си сложих туршия от зелени доматчета и карфиол и една с камбички,използвах мързеливия вариант с фиксовете на йоткер,отделно правих и мързелива лютеничка,сладко от ягоди по рецепта на Иринка,което стана върховно,тая година чакам ягодите и ще си направя повечко
Сия Рибагина
хахахаххаха тоя начин и аз преди го използвах )
Сия Рибагина
аз пък за пръв път чувам за подобно нещо..