Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
Не знам какво е спуснала и каква и е програмата на Г-жа Масларова, но безплатните закуски са пълна подигравка с децата. Онзи ден гледах една майка беше публикувала безплатната закуска, която са дали на детето и. Слепени две тостер филии с леко размазана лютеница и 2грама сирене, все едно е изплюто, а лютеницата приличаше да не казвам на какво. И после майките очакват и се надяват децата да са поне закусвали, простотия пълна.
Сия Рибагина
Чудесно, може ли да дадеш линка
Сия Рибагина
повече обичам да готвя, снимането ми е за допълването на рецептата. Не снимам всяко нещо което готвя, само това, което мисля че ще ми е необходимо
Сия Рибагина
Е то телефона е създаден да се говори по него, не да се снима и е ясно, че снимките не може да се сравняват по качество с тези от фотоапарат. И аз снимам с телефон, всеки път е цял ритуал, почва се едно бърсане на камерата, настройване на светкавица, въртя се като пумпал да уцеля някаква дневна светлина и правя по минимум 30 кадъра, от които после да избера няколко що годе нормални снимки, които да ползвам
Сия Рибагина
Аз съм родена на 15-ти август и освен че празнувам Голяма Богородица, чествам и рождения си ден Менюто задължително е голямо и разнообразно, но задължително има питка и диня
Сия Рибагина
Да, мисля че са твърди и трябва да се накиснат предварително във вода
Сия Рибагина
тайната на пошираните яйца е центрофугата Правиш хубав водовъртеж и слагаш яйцето, някои го пускат директно,аз първо го чуквам в чашка и го изсипвам докато бъркам водата
Сия Рибагина
Аз от години ползвам балсамовия крем на Елиа, а от скоро и белия балсамов оцет и много съм доволна
Сия Рибагина
Чийзкейка има много импровизации, може да е сладък или солен, може да е суров или печен, въпрос на вкус и предпочитания
Сия Рибагина
Една от любимите ми кухни е италианската. Ако трябва да ги подредя в топ 5 мои любими кухни ще са подредени така: 1. Българска 2. Руска 3. Италианска 4. Азиатска 5.Турска
Сия Рибагина
Опитвала съм, но никога не съм приготвяла, няма да е зле да взема да го направя вече
Сия Рибагина
Аз специално имам две операции на корема и не ям боб, но пък го готвя всякак, гъстотата му зависи какво ще е ястието, дали ще е на супа,на фурна, в гърне или на салата
Сия Рибагина
Аз за пръв път чувам че зрял боб се съхранява във фризера, после като се размразява не се ли сбръчква. Много странно... Когато имам възможност купувам боб от някоя баба по селата, купувам повече боб и съхранявам в хартиени торбички в шкафа на балкона и си е екстра.
Сия Рибагина
Чай от мента и лайка, не съм страдала от безсъние но съм чувала, че отпуска и помага
Сия Рибагина
Обичам интересните и нестандартни вкусове. Опитвам всичко което ми харесва, особено ако е с месо
Сия Рибагина
Всеки сам избира как и с какво ще се храни, но за мен лично веганите и вегетарианците не обичат храната, не умеят да и се наслаждават. Няма човек, който да обича храната, да умее да и се любува и наслаждава, да обича да му е вкусно, ароматно и разнообразно и да е веган. Нямам намерение да започвам, защото аз обичам да ям
Сия Рибагина
Това че лятото някои предпочитат по леки ястия и салати в никакэв случай не означава че трябва да пълним сайта с "рецепти" за салати с марули,краставици и домати,да ги правим на змии, гъбки и какви ли не още измислици и да ги предсавят като рецепти. Няма лошо да се представи салата или сандвич, но да е нещо ново и смислено,още повече като участват в конкурса,щом им се яде шопска,печен кренвирш и таратор и няма какво да покажат да си дадът почивка и като им се дояде нещо смислено и наготвят тогава да участват!
Сия Рибагина
Предпочитам прясната мая на кубчета, ползвам тази на виво, но винаги имам и пакетчета суха във шкафа за всеки случай