Моите форумни постове

Viktoriq
Пробвала съм я, но с ориз.
Viktoriq
Домашно филе
Viktoriq
Хубава идея, но чак по-добро от зехтина. На вкус може би, но пък е много вредно това олио, особено "най-евтиното".
Viktoriq
Много добра идея )
Viktoriq
Хаха не бях забелязала и тъкмо се зарадвах, тъй като съм от Варна.
Viktoriq
Всички знаем теорията, но на практика в малко по- трудно.
Viktoriq
Използвам и бяла и кафява захар
Viktoriq
Не съм изпозвала розмарин.
Viktoriq
И аз избягвам да слагам такива химии.
Viktoriq
Много полезна информация. :y:
Viktoriq
Консумирам само пълнозърнест тахан.
Viktoriq
И аз използвам хартия за печене.
Viktoriq
И ти си права Мартина, но пък хартията ми спестява и залепването, и търкането на тавата после.
Viktoriq
Захарта на Сладея .
Viktoriq
Страхотна статия.
Viktoriq
Ехее то цял ритуал да си направиш един чай.
Viktoriq
И аз търсила и не мога да намеря
Viktoriq
Звучи много вкусно.