Станислава Вълкова

Иноватор
Моята стенаРецепти347Статии85Съвети56Коментари229Форумни теми14Постове във форума94За менИзпрати съобщениеточки11369

Ах, момичета ,и аз имам голямо желание за един такъв уред ,или за еър фрайър ,да мрънкам на любимия ли да ми купи)))




Всяко ястие има собствен температурен режим. Трудно ще се комбинират. Месо и сладкиш - Не, защото сладкиша ще бъде наситен с миризмата на месо, а месото - с ванилия.

Опитвам се имам разнообразие от видове различна сол в дома ми , ситна, едра , йодирана .Най- често използвам хималайска.

По-добре е да изплакнете гъбите . Под струя вода, да използвате нож, за да почистите стволчето и да премахнете мръсотията от гъбите. Първо отстранете кожата , подсушете, а след това само измийте.

Тигани които са изработен от неръждаема стомана и емайлирани - възможно е да се мият в съдомиялна . Но алуминиеви, чугунени и други с медни сплави, не бих пробвала.

Рядко си позволяваме да излезем да хапнем навън. От време на време купувам готова храна само в един супермаркет, там винаги е много вкусно и няма никакво съмнение за нейната свежест.

Да, по някакъв начин се интересувам от кексове, предпочитам с извара или класически със стафиди и ванилия.

Храната може да е какво във всяка друга по-голяма възраст - по-малко сладки, повече зеленчуци, сложни въглехидрати, вместо прости. Храненето трябва да бъде възможно най-разнообразно.
Оризов пудинг с плодове ,хляб с масло ,мляко, cалата от настъргани моркови и ябълки, млечна супа с юфка , kартофен гювеч с месо , плодово пюре
кюфтета от риба с картофено пюре и др

От зададени или тематични рецепти съответно със снимчици . Съвети и статии.

Глутенът е протеин, към който някои хора са алергични.Трябва да разберете кои храни съдържат глутен, и да не да ги консумирате. Сега почти във всички големи вериги хранителни магазини има храни без глутен, особено за страдащите от алергия.

Здравословната диета е важна, но не винаги имаме време за приготвянето й. Всеки има свои собствени рецепти за това.Например, гръцка салата , печена сьомга или задушена с картофено пюре и сок от червена боровинка.

На вътрешните пазари има голямо разнообразие от масла, но аз търся и използвам здравословни и полезни .
Най често употребявам немските марки масла.

Обикновено след работа винаги готвех вечер, поне два- три пъти седмично, а сега почти всеки ден.

Картофи. Защото може да се сервира с всичко. И с месо, риба и зеленчуци и гъби, всеки път получаваме различни ястия.