Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Единичен статус #491753
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 6 години, преди 6 годиниСкъпи Кулинари,

    време е за много интересни дълги тематични дни. Дните от 12.03 - 31.03 ще бъдат тематични за следните видове ястия: Гюзлеми, Детски Супи, Заешка Супа, Макаронена Супа, Зелева Чорба, Патешка Супа, Пуешка Супа, Рибник, Ястия с Петел и Рецепти за Зелник, а от сладките, тематични ще бъдат рецептите за: Медена Торта, Кадаиф, Крамбъл, Меденки и Суфлета. Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи 23 точки, вместо 13.

    Тъй като имаме и много зададени рецепти, до 31.03 всяка одобрена зададена рецепта със снимка ще ви носи цели 30 точки. Много от рецептите вече ги има в интернет, само трябва да ги приготвите, снимате и разкажете :) За да видите зададените рецепти, кликнете тук.

    До 31.03 зададените съвети ще ви носят също повече точки - 25. За да ги видите, кликнете тук.

    Успех на всички!
    • Ваня Георгиева
      Ваня ГеоргиеваВече не се добавят нови зададени рецепти, до края на март ли ще има такива? :)
      • AdminAdminЗдр Ваня, зададените рецепти няма да са до края на Март, ще се добавят нови, просто свга има доста добавени и затова не сме добавяли нови последната седмица
    • Ваня Георгиева
      Ваня ГеоргиеваЗдравейте! Искам да попитам някой има ли проблем или само при мен стана така. Тъкмо написах зададена рецепта и ми изписа че сайта не работи. После пробвах, нито рецептата я има нито в зададени я има. Какво стана? Май само където писах. :( Открих я отново в зададени, като натиснах бутона Изпрати се е върнала :(((( Пак ще пиша :(
      • Yordanka KovachevaYordanka KovachevaИ на мен се случи така миналата седмица и предполагам, че беше, защото времето на рецептата беше изтекло точно в този момент и тя се върна.. Тоест минали са 24-те часа. И трябваше и аз да пиша отново .
    • Рая Андонова
      Рая АндоноваНе знам дали тук е правилното място за това, но предлагам да се обмисли варианта за добавяне на търсачка към зададените рецепти. Мисля, че би било добре, защото може да искаме да напишем някоя, но да не можем да я приготвим на момента или на следващия ден, и когато имаме възможност, да има начин бързо да проверим заглавието дали все още е там, а не да преглеждаме всяка страница, за да открием дадена рецепта.
      Надявам се да вземете идеята предвид.
      • AdminAdminОдобряваме идеята, ще сложим търсачка още утре
      • Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаПодкрепям :) И аз така няколко пъти се измъчих да цъкам да си намеря набелязаната рецепта :) Или поне да се подреждат по азбучен ред. Пак по-лесно ще се намират като се запомни името и се прецъкат само страниците с конкретната буква.И ако може и бутон за отказ от дадена рецепта. Без да искам няколко пъти, натиснах други рецепти, вместо тази която исках през телефона. Търсих, но не открих отказ. Трябваше да оставя да мине един ден, че сама да се възстанови.
    • ВИЛИ-Виолета Матева
      ВИЛИ-Виолета МатеваБлагодаря момичета ,да ви се връща :)))
    • Петя
      ПетяЧестито,Вили!Със здраве си го ползвай!
    • ВИЛИ-Виолета Матева
      ВИЛИ-Виолета МатеваПривет ! ДНЕС пристигна моята награда - комплекта е страхотен Благодаря на Готвач.бг от сърце :)))