Моите форумни теми

Илияна ДимоваЯйцата - как са по- полезни?
Дали рохко сварените яйца са по- полезни от твърдо сварените?
Илияна ДимоваТънкости при приготвяне на палачинки?
Трябва ли да се намазват с масло вече изпечените палачинки или е достатъчно мазнината с която намазваме тигана преди печене?
Илияна ДимоваМие ли се оризът?
Трябва ли да се измива ориза преди готвене, за да бъде по-вкусен?
Илияна ДимоваДали е вредна маята за хляб?
Трябва ли да се откажем от използването на мая в печивата , на много места чета доста мнения, че консумацията на мая е вредна
Илияна ДимоваЗахар или мед предпочитате?
Трябва ли да заменим захарта с мед?
Илияна ДимоваВарите ли зеленчуците на пара?
Варите ли зеленчуците на пара, по -здравословни ли са така приготвени?
Илияна ДимоваВредна ли е солта?
Коя сол да предпочетем - готварска,морска,хималайска или друг вид?
Илияна ДимоваКакъв е срокът на годност на домашния ябълков оцет?
Какъв срок на годност за консумация има домашно приготвения ябълков оцет? И трябва ли да се съхранява в хладилник?
Илияна ДимоваКой е готвил аспержи - рецепти и препоръки
От къде може да се купят аспержи, има ли тънкости при готвенето им ?