Стоян Карагьозов
Новак
Моята стенаРецепти3Снимки7СтатииСъветиКоментари6Форумни темиПостове във форума38За менИзпрати съобщениеточки122
- Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Как да си направим домашно кисело мляко?преди 9 години
Hristo16 :взимате прясно мляко,сварявате го,изчаквате да поистине,с пръста на ръката пробвате,трябва млякото да е топло дотолкова,че пръста ви да търпи топлината,след това наливате прясното мляко в буркан и слагате 1 супена лъжица кисело мляко,разбърквате добре,да стане хомогенна смес,слагате една капачка и завивате буркана за 4-5 часа с дебела кърпа(одеалце),слагате в хладилника за още няколко часа и е готово! :y:
Точно така.Браво. - Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Супата със застройка или без застройка?преди 9 години
Jolie_ :Разликата между супа и чорба,е че супата се застройва,а чорбата е бистра. Аз обичам и супи и чорби
Не мисля,че си права.Шкембе ЧОРБА.В кулинарията няма такова разделение. - Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Супата със застройка или без застройка?преди 9 години Аз лично не застройвам супите,освен Шкембе чорбата.
- Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?преди 9 години Със запръжка е по-вкусен,без-по-полезен.Аз запържвам ЛЕКО,на бавен огън всички зеленчуци преди да ги прибавя към полусвареният боб.
- Стоян Карагьозовдобави коментар към: Хайверпреди 9 години Хайвер07.01.2023ХайверВместо лимонтузу слагам лимон и сол.И го бия с миксера.Става много по-лесно.
- Стоян Карагьозовдобави коментар към: Пухкави домашни кашкавалкипреди 9 години Пухкави домашни кашкавалки28.10.2018КашкавалкиСтанаха много вкусни,но направих глупост и ги сложиш в по-малка тава,слепиха се и нямат много вид.За това не мога да сложа и снимки,но следващия път ще се постарая повече.Естествено освен кашкавал сложих сирене и колбас.Не сложих чесън и чубрица,но с шарена сол са уникални.
- Стоян Карагьозовдобави коментар към: Бързи Кашкавалки с Бутертестопреди 9 години Бързи Кашкавалки с Бутертесто29.12.2019Кашкавалки1.Не е нужно да се маже с нищо.В бутер тестото си има достатъчно мазнина. 2.180С 3.Плънката е в зависимост от големината на квадратите.
- Стоян Карагьозовсготви: Пухкави домашни кашкавалкипреди 9 години Пухкави домашни кашкавалки28.10.2018Кашкавалки
- Стоян Карагьозовдобави коментар към: Експерти: Измитото пиле преди готвене може да ви натровипреди 9 години Експерти: Измитото пиле преди готвене може да ви натрови18.06.2014КулинарияАбсолютна глупост.Как няма да го измиеш.Приготвял съм сигурно 200 000 пилета(ако не и повече),винаги съм ги миел и НИКОГА,НИКОЙ не се е натравял.Трябва да се следи пилето да е свежо,да не лепне и да мирише като прясно.
- Стоян Карагьозовпопълни профила сипреди 9 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest