Татяна Димитрова

Новак
Моята стенаРецепти30СтатииСъветиКоментари16Форумни темиПостове във форума71За менИзпрати съобщениеточки543
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Родопски гозбипреди 9 години Обичам всичко от Родопския край - продуктите и насладата са истински и неповторими
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Тиква с ошавпреди 9 години Това е зимна наслада
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Зимно мезе за ценителите на винотопреди 9 години Не знаех за съчетание на сланина с прясно мляко, интересно. Но какво е чимен?
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Страхотен зехтин за салата преди 9 години Васил - чакаме отзиви за приготвения зехтин!!!
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Чорба от спанак с фиде, лук и морковпреди 9 години Лично аз вместо фиде използвам ориз и правя крем-супа, но с люти чушлета си струва да се опита
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Свинско месо с подправки и ориз н фурнапреди 9 години Отскоро използвам мащерка при приготвянето на свинско и много се харесва на семейството и гостите ни, но лично аз я предпочитам прясна /понеже имам посадена в градината/
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Сочно кюфтепреди 9 години Накисването на хляба в прясно мляко наистина дава една пухкавост на каймата и мекота на кюфтетата. Аз лично използвам тази хитринка
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Мислите ли,че захарта е вредна?преди 9 години Прекалената употреба на захар със сигурност не е полезна, но използването й е истинска наслада
Татяна Димитровадобави рецепта със снимка: Пролетни рулца от тиквички и див лукпреди 9 години
Пролетни рулца от тиквички и див лук20.01.2016Рулца
Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Мезе от пилешко месопреди 9 години С лютата чушка малко по-пикантно ще е, но пък е мезе - ще изпива повече питиета :wink:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest