Мисса

Помощник Готвач
Миссадобави форумната тема: Как да си приготвя натурална закваска за хляб?преди 4 години Здравейте!
Доста ми е интересно как мога да приготвя натурална квас за хляб. Преди години бях гледала кулинарно предаване, в което ставаше дума за това. Не използваха никаква мая, а чрез естествени процеси с течението на времето направиха квас. Но за съжаление, не откривам вече това предаване в интернет - нямам спомен вече.
Ще съм ви много благодарна, ако споделите ваш опит или идеи. Имам мотивация да експериментирам и ми се иска да напиша статия за това!
Пожелавам усмихната и приятна седмица!Миссадобави предварително ЗАДАДЕНА рецепта СЪС снимка: Супа от праз лукпреди 4 години
Супа от праз лук04.01.2021Зеленчукова супа
Миссадобави СЪВЕТ: Можем ли сами да си опушим пиле вкъщи?преди 4 години
Можем ли сами да си опушим пиле вкъщи?12.01.2021
Миссадобави в любими: Горски пълнени чушкипреди 4 години
Горски пълнени чушки05.04.2020Пълнени чушки
Миссадобави коментар към: Горски пълнени чушкипреди 4 години
Горски пълнени чушки05.04.2020Пълнени чушкиЧудесна рецепта! Аз бих предпочела да използвам по-малко подправки, за да се усети акцента. Но определено повечето подправки дават по-богат вкус!
Миссагласува за: Горски пълнени чушкипреди 4 години
Горски пълнени чушки05.04.2020Пълнени чушки
Величка Щърбановаполучи нов кулинарен ранг за своя принос в мрежата : Мастър Шефпреди 4 години
Яна-Марина Алексиевапубликува в кулинарната мрежапреди 4 години Трябва да готвим с по-малко сол
- МиссаСъгласна съм с Вас! Защо не напишете статия, съвет или форумна тема за това. Може да се получи нещо хубаво!Харесва миОтговор
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години Скъпи Кулинари,
надяваме се да сте добре и благодарим на всички за страхотните празнични рецепти през последните седмици. Цяла България готви с нас - само на 24 декември ни посетиха 700 хиляди души - това е благодарение на вас и страхотното съдържание, което правим достъпно до всички любители на кулинарията.
От днес 29.12 до 3.01 ще имаме нова тематична седмица и тя ще е тематична за всякакви
- празнични новогодишни рецепти;
Добавените рецепти все пак трябва да отговарят на периода и да бъдат празнично презентирани - не само обикновена руска салата.
поздрави и весело посрещане на новата година! Нека новата година бъде по-спокойна и успешна за всички!
Готвач.бг- Марияна Петрова ИвановаЧестита Нова Година! Живи, здрави и много щастливи!Харесва миОтговор3
- НикиЧестита нова година на всички,здраве,щастие и берекет.И при мен с точките е така,също и зададени рецепти не може да резервирам.Изписва опцията е забранене.Харесва миОтговор1
Стоянка РусеноваПри мен ,тази опция беше от вчера забранена.Харесва ми1
- Всички коментари
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години Мили Кулинари,
Честита Нова Година! Нека годината бъде здрава и мирна, другото вярвам, че ще го постигнем.
поздрави,
Готвач.бг- Стоянка РусеноваЗдравейте !След като натисна избор на награди ми изписва" Имаш 4383.9 точки (от 01.01.2017), които можеш да осребриш за награди " а моите точките са 4628.4 .Има някакъв проблем или .....?Харесва миОтговор
Мария БожиловаБлагодаря! Успешна седмица!Харесва ми
Adminоправено е вечеХаресва ми2
Мария БожиловаИ аз имам същия проблем.Харесва ми1
Adminне отчита още точките в новата година, сега ще го оправимХаресва ми
- Веселина КонстантиноваПожелавам здраве и пак здраве през новата 2021 година!Харесва миОтговор2
- Мария БожиловаЗдрава и успешна 2021 г.!Харесва миОтговор3
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest