Мисса

Помощник Готвач
Миссадобави коментар към: Отровно ли е кучешкото грозде?преди 4 години
Отровно ли е кучешкото грозде?03.01.2021Изглежда почти като касис
Миссагласува за: Отровно ли е кучешкото грозде?преди 4 години
Отровно ли е кучешкото грозде?03.01.2021
Миссагласува за: Броколи за белите дробовепреди 4 години
Броколи за белите дробове02.01.2021Кое за какво е полезно
Миссадобави коментар към: Идеи за ястия с туршияпреди 4 години
Идеи за ястия с туршия03.01.2021КулинарияИнтересно! Аз се замислих и се оказа, че туршия използвам единствено в руската салата, но това отваря нови хоризонти.
Миссагласува за: Идеи за ястия с туршияпреди 4 години
Идеи за ястия с туршия03.01.2021Какво да сготвя
Миссагласува за: Туршията, която се превърна в хит тази есенпреди 4 години
Туршията, която се превърна в хит тази есен11.11.2019Какво да сготвя
Миссагласува за: Как се пекат брускети?преди 4 години
Как се пекат брускети?03.11.2020
Миссадобави коментар към: Вълшебни коктейли за кръвообразуванепреди 4 години
Вълшебни коктейли за кръвообразуване20.04.2021КулинарияСтрахотно! Още днес ще си направя пресен сок от нар, но го предпочитам без мед. Много полезна информация
Миссадобави форумната тема: Как се почиства тефлонова скара?преди 4 години Привет! Как почиствате тефлонова електрическа скара, ако ползвате такава?
Става дума за тези като грил с капак, вършат страхотна работа, тавичката, в която се оттичат мазнините се мие и е практична, но самата скара се почиства трудно и досадно.
Вие използвате ли допълнително препарати и какви? Открили ли сте трикове?Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години Скъпи Кулинари,
от днес 1.12 до 07.12 обявяваме новата ни тематична седмица. Тя ще бъде тематична за следните видове рецепти:
- рибена супа;
- рибен пай;
- рибник;
- рибна салата;
- рибена яхния;
- рибен пастет;
- печена, пържена, маринована и панирана риба;
- пълнозърнести кифлички;
- щрудел;
- постни пълнени чушки;
- постни сарми;
От днес има и постоянно увеличение на точките, както следва:
- тематична рецепта със снимка 26 вместо 23 точки;
- рецепта със снимка 19 вместо 16 точки;
- зададена рецепта със снимка 30 вместо 28 точки;
- дълга рецепта със снимка 24 вместо 23 точки;
- добавяне на коментар 0.5 вместо 0.4 точки;
- добавяне на отговор във форума 0.5 вместо 0.4 точки;
- добавяне на статия 21 вместо 16 точки;
- добавяне на кратка стастия 15 вместо 13 точки;
поздрави,
Готвач.бг- МиссаТова увеличение на точките ме мотивира да откривам повече време за публикации в сайта! Благодаря!Харесва миОтговор3
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest