Мартина Тракова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти138Снимки243Статии1СъветиКоментари180Форумни теми16Постове във форума448За менИзпрати съобщениеточки3188
- Мартина Траковадобави отговор към форумната тема: Колко често ходите на ресторант?преди 9 години, преди 9 годиниХодим често,веднъж в седмицата.Това,което се готви в къщи е по -евтино,но сервираш,от сервираш,миеш си чинийките.А и трябва да си го приготвиш.Просто в ресторанта или кръчмата прекарваш приятно с приятели.
- Мартина Траковасготви: Пилешки дробчета по селскипреди 9 години, преди 9 годиниПилешки дробчета по селски19.05.2017Пилешки дробчета
- Мартина Траковадобави коментар към: Лазаня с два вида сос по турскипреди 9 годиниЛазаня с два вида сос по турски01.03.2016ЛазаняСос Бешамел и сос Болонезе едва ли са турски сосове.Лазанята е италианско ястие.Рецептата ти е хубава и добре написана. :)
- Мартина Траковадобави рецепта със снимка: Детска бисквитена торта Портокалпреди 9 годиниДетска бисквитена торта Портокал01.03.2016Бисквитена торта
- Мартина Траковадобави рецепта със снимка: Детска гъста зеленчукова супапреди 9 годиниДетска гъста зеленчукова супа01.03.2016Зеленчукова супа
- Мартина Траковасготви: Детска яхния спанак с елдапреди 9 годиниДетска яхния спанак с елда01.03.2016Яхнии
- Мартина Траковадобави коментар към: Да готвим вкусно или кратък наръчник на новака в кухнятапреди 9 годиниДа готвим вкусно или кратък наръчник на новака в кухнята01.03.2016КулинарияНай -добре е месото да се размразява в хладилник за 10-12 часа.
- Мартина Траковадобави статията: Какво и как похапват елините?преди 9 години, преди 9 годиниКакво и как похапват елините?01.03.2016Любопитно
- Мартина ТраковаРадвам се ,че Ви е допаднала. :) С тия статии сега форума ще залезе май? :DХаресва миОтговор1
- AdminЕдното не замества другото. Форума е за бързи дискусии по дадени теми, а статиите трябва да са информативни да научат читателя на нещо, пък който иска да коментира, да коментира.Харесва ми
- AdminИнтересна и информативна статия, браво Мартина!Харесва миОтговор1
- Мартина ТраковаТая снимка с патладжана сте я барнали яко.Чак да му се прияде на човек.Харесва ми2
- Мартина Траковадобави коментар към: Сосът е оръжието на готвача!преди 9 години, преди 9 годиниСосът е оръжието на готвача!01.03.2016КулинарияТрябваше да започнеш с бешамел.Той е един от петте основни соса. :) Хубава статия!
- Мартина Траковадобави рецепта със снимка: Портокалова бомбапреди 9 годиниПортокалова бомба01.03.2016Други десерти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest