5 Звезди
- 4 Анонимни
4 Звезди
- 5 Анонимни
3 Звезди
- 2 Анонимни
2 Звезди
- 1 Анонимен
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4
Общо гласували: 12
54
45
32
21
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Кулинарно приложение на прошуто
- Как да готвим амарант
- Задават се дни на френската гастрономия в София
- Кулинарна употреба на Камамбер
- Ананас джудже в саксия
- Човекът, който не е пил вода от 2 години
- Темпе е вегетарианското месо
- Хамстер надви японец в турнир по ядене на сандвичи
- На 16 години с тегло 170 килограма
- Бъргър Кинг пусна черен бургер
- Да си направим домашен кетчуп
- ЕС обмисля забрана на руската водка и хайвер