5 Звезди
- 3 Анонимни
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
- 1 Анонимен
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Как да приготвим най-вкусната риба
- Барбун (Барбуня)
- Кулинарни приложения на риба меджид
- Билката бабина душичка - характеристики и кулинарна употреба
- Най-вкусните подправки за сафрид
- Хапвате редовно риба - не боледувате
- Евтин сладолед и скъпа цаца по морето това лято
- Какво е сурими и за какво се използва?
- Цацата изчезна от заведенията по морето
- Бабините гозби са хит в капанчетата по родното Черноморие
- Ядем почти изцяло само вносна риба
- Коя риба кога се яде?