5 Звезди
- 1 Анонимен
4 Звезди
- 4 Анонимни
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Антипасти - видове и произход
- Спагетите Болонезе не произлизат от Болоня?
- Какво знаете за италианската кухня?
- Тиквичките: Вкусни, полезни и лесни за приготвяне!
- Свинското в Италия - кое го прави І качество месо
- Панчета - как се приготвя и как се консумира?
- Вкусни идеи за фокачи
- Мариноване и готвене на конско месо
- Ядеш хот-дог, вредиш на сърцето
- Характерни черти и ястия от миланската кухня
- Как се прави мортадела от кашу
- Какво да сготвим с остатъците от колбаси и мезета?