Моите коментари

Илияна Димова коментира:
Благодаря за отговора, дано и в други магазини се продава, защото наблизо нямаме " Пикадили "
Илияна Димова коментира:
В туршията слагам стръкове прясна целина
Илияна Димова коментира:
Хубава рецепта, харесвам куркума и джинджифил , но не съм овкусявала руска салата с тях, а от къде се купува соева майонеза
Илияна Димова коментира:
Много полезна статия, сега разбирам , че печивата трябва да се намазват с яйце , пет минути преди да извадим от фурната,а не в началото на печенето
Илияна Димова коментира:
много харесвам грах, в салати, супи и в ястия
Илияна Димова коментира:
За нашата фурна 250 градуса са много за печене на кейк, нормално е 170-180 градуса с вентилатор
Илияна Димова коментира:
Харесвам идеята, а може ли вместо с бира да приготвим панировката с газирана вода
Илияна Димова коментира:
Използвам за почистване влажна сода за хляб и съм много доволна от резултатите
Илияна Димова коментира:
Не знаех , че крушите имат стягащо действие , все си мислех , че действат лаксативно
Илияна Димова коментира:
Да, правилно, пържени замразени ястия променят вкуса си след размразяване. Много полезни съвети
Илияна Димова коментира:
А по какъв начин се извършва самото опушване на пилето
Илияна Димова коментира:
да маслини се обезсоляват като се запарят в гореща вода, а после се измиват и се заливат със студена
Илияна Димова коментира:
много вкусни и ароматни
Илияна Димова коментира:
така си приготвяме лапад , бланшираме и замразяваме на порции , готови за готвене
Илияна Димова коментира:
харесвам вкуса и аромата на джинджифил , освен на чай , добавям и в ястия
Илияна Димова коментира:
Харесвам рецептата , чудесна идея и много красиво ястие