Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Сериозно ли тесто с бакпулвер трябва да почива 1 час? Да не става въпрос за суха мая?
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Радвам се,че ви е харесала!
Yordanka Kovacheva коментира:
Супер :) Радвам се, че ви е харесала манджичката.
Yordanka Kovacheva коментира:
Жълъдите и тиквата са кореноплодни зеленчуци??? По- голяма глупост не бях чела скоро...
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! Кое е пикантното на кюфтенцата? Не виждам люта съставка в продуктите..
Yordanka Kovacheva коментира:
Олиото е твърде много и липсва набухвател!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Не е ли множко да печем почти два часа бутчетата след като веднъж вече сме ги сварили предварително?
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви. Радвам се,че ви е харесала питката :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Всъщност пише, че се оставя да истине, ок. Но другото не е ясно.
Yordanka Kovacheva коментира:
С какво количество прясно мляко се залива сладкиша? Топло или студено трябва да е,това е важно? На топъл или студен сладкиш се прави заливката? Какъв е този крем за торти, с който се "маже" и какво количество (няма го изобщо в продуктите).
Yordanka Kovacheva коментира:
Това руло изглежда чудесно, но мисля, че е далеч от щрудел. За тестото не пише течността в продуктите. В описанието пише мляко, но липсва количеството. Мляко има само в плънката.., която уж е само от мак и мляко, но после трябвало да се подслади.., но с колко захар не е ясно. За сметка на това пък маковото семе е записано два пъти (?)
Yordanka Kovacheva коментира:
Гьозум не е ли джоджен?
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Какви са тези бели и кафяви рула? Ако може малко пояснение- марка, големина, грамаж. А заквасената сметана - какъв грамаж е? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Сигурно е много вкусно, но това не може да се нарече тортиля..
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Много се радвам, че са ви харесали. И аз ще пробвам с копър следващият път.
Yordanka Kovacheva коментира:
Има разминаване в указаните продукти и тези в описанието на самата рецепта. Кои да гледаме в крайна сметка? Бульона 2 или 3 чаши е, и жълтъците 1 или 2 са?
Yordanka Kovacheva коментира:
Радвам се ,че са ви харесали :)
Yordanka Kovacheva коментира:
От колко грама е тарелката и сигурно ли е, че първо трябва да се овалват в галета и после в яйце, а не обратното?