С какво количество прясно мляко се залива сладкиша? Топло или студено трябва да е,това е важно? На топъл или студен сладкиш се прави заливката? Какъв е този крем за торти, с който се "маже" и какво количество (няма го изобщо в продуктите).
Това руло изглежда чудесно, но мисля, че е далеч от щрудел. За тестото не пише течността в продуктите. В описанието пише мляко, но липсва количеството. Мляко има само в плънката.., която уж е само от мак и мляко, но после трябвало да се подслади.., но с колко захар не е ясно. За сметка на това пък маковото семе е записано два пъти (?)
Има разминаване в указаните продукти и тези в описанието на самата рецепта. Кои да гледаме в крайна сметка? Бульона 2 или 3 чаши е, и жълтъците 1 или 2 са?
Моите коментари