Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Аз не съм теглила моето, но знам, че зависи от самото мляко,маслеността и качествата му.
Yordanka Kovacheva коментира:
В грешка сте май. За областа Champagne e вярно всичко цитирано, но този хляб е Campagne ,a не Champagne. Една буквичка разлика,което означава съвсем различно нещо. Pain de Campagne означава нещо като Селски хляб.
Yordanka Kovacheva коментира:
Кой е "натуралния пудинг",Таня? От описанието и продуктите няма такъв.. Има един с какао, един карамелен и един с шоколад. На снимката също се вижда един бял,който не разбирам от къде идва .. Може аз нещо да не съм разбрала,затова ако може да ми разясниш. Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Как така тези топки са сурови,след като "варим качамака"?
Yordanka Kovacheva коментира:
Първо пише, че червената леща се вари за 10-15 мин, а зелената за 40 мин, след това пише, че се варят за едно и също време почти. Последно кое е вярно?
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет. В рецептата е описано да се пече лещата в тава с две лъжици доматено пюре, малко мазнина и зеленчуците. На сухо ли ще я печем, без вода или бульон? Предполагам е пропуснато в описанието да се спомене ,че се слага и течност, затова моля да уточните какво количество е тя. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Лимоновия сок активира содата, а не водата. Има сгрешена буквички, тоест техническа грешка и е написано "в" вместо "с". Но мисля ,че все пак се подразбира,че става въпрос за содата, тъй като именно тя се активира/угасява в киселина.
Yordanka Kovacheva коментира:
Не, в никакъв случай. За тази салата броколите не трябва да преминават никаква термична обработка. Опитайте, ще ви хареса :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! Какви точно подправки се слагат на супата Харчо, тъй като е писано Пикантина, но има много видове и не е ясно каква Пикантина ? Има такава специална за тази супа ли? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Сигурно ли е че подправките са това количество само за 2-3 картофа?
Yordanka Kovacheva коментира:
Извинявам се, нещо съм недовидяла.
Yordanka Kovacheva коментира:
Къде се слагат бакпулвера и содата и не са ли много за това количество продукти,от които ще се получат вероятно не повече от три- четири мъфинчета?
Yordanka Kovacheva коментира:
Пържолите от какво животно са и от коя точно част на животното? Не може да се сравнява времето за готвене на едно пилешко, свинско, телешко или агнешко, нито пък да е едно и също дали пържолата ще е от врат, гърди, контрафиле, и т.н. Просто "Пържоли" звучи несериозно!
Yordanka Kovacheva коментира:
И аз съм фен на куахадата по отношение на вкус и текстура, а и затова, че стяга много бързо, докато при желатина е много по- бавно. Ако споделите от къде си я купувате ще съм благодарна да споделите. А тортата е много красива, поздравления!
Yordanka Kovacheva коментира:
Джолана сам ли се запича накрая или му се добавят зелето със лука и цвеклото?
Yordanka Kovacheva коментира:
Пише,че задушаваме лука,който в продуктите отсъства. Колко е количеството му? Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Що за марината ОТ маслини, която се добавя 5 минути преди края на печенето?