Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Предимства на рапичното олиоРапичното олио е биологичен продукт, извлечен чрез студено пресоване от семенцата на био рапица. То се филтрира и обработва без каквито и да било...
Защо рафинираното брашно е вредно?
В случая ще засегнем темата с рафинираното брашно и защо то вреди на нашето здраве....
Храни с високо съдържание на рафинирани въглехидрати
Всъщност, по-лесно е да се определи кои въглехидрати не са рафинирани, тъй като терминът „рафиниран“ може да означава много....
Най-вредните храни, които са източници на рафинирано нишесте
Тези храни включват рафинирано пшенично брашно и царевично брашно....
Невероятните ползи от чесновото олио
Чесънът е добре познат и използван от почти всички култури по света. Освен ясно изразения вкус, който придава на всяко ястие, растението има редица...
Кулинарна употреба на оризово олио
Оризовото олио е най-популярно в Източна Азия, където отдавна се използва в кулинарията. Освен там, обаче, то навлиза все по-сериозно в европейската...
Тиквено олио - същност и ползи
Тиквата е толкова типична за есента, че се смята за неин символ. Свързваме я с безброй кулинарни изкушения с нейното главно участие - тиквеник...
Царевичното олио регулира кръвното налягане
То се предлага само в рафиниран вид, за да може да има по-дълга трайност....
Орехово олио - ползи и приложения
Натуралните продукти винаги са били най-добрата алтернатива в грижата за здравето и красотата. Те доставят естествени ползи за организма, а съставът...
Не прекалявайте със слънчогледовото олио
Особено ако използвате топлинно обработени рафинирани масла....
Здравословни ползи от фъстъчено олио
Малцина знаят, че фъстъците са от семейството на боба и граха, а не от това на ядките. Растението идва от Бразилия, където и до днес то е сред основните...
Вредно ли е гранясалото олио?
Гранясалото олио е изключително вредно и не трябва да се консумира. Съществуват научни доказателства е, че мастните киселини, които се съдържат в...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: