Готвене

Търсиш информация за Готвене? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене.
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
Има изобилие от възможности за експерименти в японската кухня. За разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, ...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
. Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за ...
Здравословно готвене на пара
Здравословно готвене на пара
се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин ...
Готвене в йенско стъкло
Готвене в йенско стъкло
стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско ...
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Нисковъглехидратно готвене с тиква
. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ...
Готвене на боб Мунг
Готвене на боб Мунг
Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се добавя в ...
Тънкости за готвене в гювеч
Тънкости за готвене в гювеч
при следващото ви готвене в гювеча всичката химия ще бъде в ястието ви. За да го измиете използвайте гореща вода и твърда четка, ако първият ви опит ...
Кои са бананите за готвене?
Кои са бананите за готвене?
Бананите са сред най-масово консумираните плодове навсякъде по света. Освен пресни или добавени към любимия Ви десерт, те могат да бъдат използвани и при ...
Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!
Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!
. Подходът за приготвяне на храни в миялната машина се състои в ефективното използване на топлината. Методът съчетава миене и готвене, което го ...
Съвети за готвене на пара
Съвети за готвене на пара
пара има три кошнички, се препоръчва третата да се използва предимно за размразяване на храна, тъй като при гответе в двете долни кошнички няма да ...
Тънкости при готвене на мусака
Тънкости при готвене на мусака
Мусаката е едно от основните български ястия. Макарче в други балкански държави като Гърция например тя също се счита за част от националната кухня, ...
Здравословно готвене в глинени съдове
Здравословно готвене в глинени съдове
свойствата на глината, е започнало масовото производство на съдове за готвене. Глината е материал, до който всеки един от нас поне веднъж се е ...