Готвене

Търсиш информация за Готвене? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене.
Готвене в йенско стъклоГотвене в йенско стъклоЙенското стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно....
Нисковъглехидратно готвене с тикваНисковъглехидратно готвене с тикваИзбор За готвене е най-добре за вземете тиква тежка за размера си. По-светлите са по-сухи, с по-голяма дупка по средата....
Здравословно готвене на параЗдравословно готвене на параВъпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин на готвене прави ястията блудкави и безвкусни. Дали това е така, или готвенето на пара си има своите тънкости?...
Японски методи за готвенеЯпонски методи за готвенеЗа разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, а не рецепти; техники, а не съставки....
Готвене на смилянски бобГотвене на смилянски бобКралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда в с. Смилян. На пазара обаче с името Смилянски боб се обозначават и култури...
Здравословно готвене със зърнаЗдравословно готвене със зърнаЦялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за времето, посочено на опаковката....
Готвене на боб МунгГотвене на боб МунгБоб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се добавя в различни ястия – супи, яхнии, пюрета, или да се използва като...
Здравословно готвене в глинени съдовеЗдравословно готвене в глинени съдовеНа първо място, след като готвите в глинен съд, трябва да го изчистите много добре....
Здравословно готвене в керамични съдовеЗдравословно готвене в керамични съдовеТемпературата на готвене може да достигне до 250 градуса и готвенето може да продължи около час. След като е готово, ястието се вади от фурната и се сервира....
Пяната при готвене на манджаПяната при готвене на манджаПо същия начин може да бъде отстранена и пяна при готвенето на някои варива като боб, леща, нахут....
Съвети при готвене на бамяСъвети при готвене на бамя
Ако вашата бамя е съхранявана в хладилника, преди да започнете да готвите я извадете и я оставете да се стопли до стайна температура....
Съвети за готвене на патладжаниСъвети за готвене на патладжаниНезависимо как ще го приготвяте - дали ще го добавяте в гювеч, или ще го пържите, задължително е да го отцедите преди да сте започнали същинското готвене....
Тънкости при готвене на аспержиТънкости при готвене на аспержиПреди да започнете обработката на младите аспержи трябва да изрежете малка част от стеблата им, но непосредствено преди готвенето им....
Готвене на месо с плодовеГотвене на месо с плодовеДобави нектарините след 5 минути от началото на готвенето и оставете сместа да къкри, докато пилето се зачервява, а нектарините омекнат....
Уреди за готвене на параУреди за готвене на параКогато го избирате, разгледайте го внимателно и задайте всички въпроси, които ви вълнуват за уреда и начина на готвене, защото готвенето на пара също има своите тънкости....