А ето я и самата рецепта за зеленчуковия кускус наЖакПепен
Необходими продукти за 4 порции: 1 1/4 ч.ч. предварително сварен кускус според упътването на производителя, 3 с.л. зехтин, 1 ч.ч. нарязани на кубчета печурки...
За наше щастие обаче книгата Всеки ден с ЖакПепен: Бързи и вкусни рецепти се предлага и на български език и спокойно може да бъде закупена от почти всяка книжарница....
А ето я и самата рецептанаЖакПепен:
Паеля с пиле и морски дарове
Необходими продукти за 4 порции: 1 обелена и нарязана на 12 части наденица Чоризо, 3 с.л. зехтин, 4 пилешки бутчета без кожата, 1 ч.ч. нарязани на...
Ето защо тук сме решили да Ви запознаем с 2 варианта на препечени филийки, които предлага ЖакПепен в книгата си Всеки ден с ЖакПепен: Бързи и вкусни рецепти:
Хлебни пръчици със сирене
Необходими продукти: 5 филии ръчен...
Само е важно да споменем, че макар ЖакПепен обикновено да маха кожата на бутчетата с цел ястието да не стане прекалено мазно, в случая ги приготвя с кожа, за да могат те да придобият приятна леко хрупкава коричка....
Италианците от северната част на страната все още я ядат и днес, защото е много вкусна, изключително гъвкава и идеален съпровод за всякакви храни.
Вижте още коя е любимата рецепта за полента наЖакПепен....