Gotvach.bg»Статии»Рецепти на Жак Пепен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рецепти на Жак Пепен

Търсиш информация за Рецепти на Жак Пепен? Разгледай последните ни публикации и статии за Рецепти на Жак Пепен.
Любимата рецепта на Жак Пепен за маслини с ароматни билкиЛюбимата рецепта на Жак Пепен за маслини с ароматни билки
25 Август
Жак Пепен, един от най-известните кулинарни факири, впечатлява феновете си най-вече с т. нар. Бърза храна....
Любимата рецепта на Жак Пепен за полента и кюфтета с месо от наденицаЛюбимата рецепта на Жак Пепен за полента и кюфтета с месо от наденица
23 Август
Ето защо тук ще Ви запознаем с една любима на Жак Пепен рецепта, която се състои от кюфтета, поднесени с полента (качамак)....
Някои интересни факти за великия Жак ПепенНякои интересни факти за великия Жак Пепен
03 Август
1
Но тук е момента да споменем, че на пазара е и книгата му "Всеки ден с Жак Пепен: Бързи и вкусни рецепти", която е издадена и на български....
Вкусно решение за всеки ден от Жак Пепен: Зеленчуков кускусВкусно решение за всеки ден от Жак Пепен: Зеленчуков кускус
20 Август
А ето я и самата рецепта за зеленчуковия кускус на Жак Пепен Необходими продукти за 4 порции: 1 1/4 ч.ч. предварително сварен кускус според упътването на производителя, 3 с.л. зехтин, 1 ч.ч. нарязани на кубчета печурки...
Как да приготвите прочутия мус от сьомга на Жак ПепенКак да приготвите прочутия мус от сьомга на Жак Пепен
11 Август
За наше щастие обаче книгата Всеки ден с Жак Пепен: Бързи и вкусни рецепти се предлага и на български език и спокойно може да бъде закупена от почти всяка книжарница....
Най-вкусната паеля е на Жак Пепен: Паеля с пиле и морски даровеНай-вкусната паеля е на Жак Пепен: Паеля с пиле и морски дарове
15 Септ.
А ето я и самата рецепта на Жак Пепен: Паеля с пиле и морски дарове Необходими продукти за 4 порции: 1 обелена и нарязана на 12 части наденица Чоризо, 3 с.л. зехтин, 4 пилешки бутчета без кожата, 1 ч.ч. нарязани на...
Бързо предястие с репички на Жак Пепен, което ще очарова гостите виБързо предястие с репички на Жак Пепен, което ще очарова гостите ви
29 Август
Всеки уважаващ себе си почитател на кулинарното изкуство е чувал името на Жак Пепен. Той е родом от Франция, но по настоящем живее в САЩ....
Перфектното лятно ястие от Жак Пепен: Рататуй с макарони пеннеПерфектното лятно ястие от Жак Пепен: Рататуй с макарони пенне
31 Август
Една от любимите рецепти на Жак Пепен, чието име знае всеки, е за макарони пенне с Рататуй....
Как да приготвите череши във водка- тайна от кухнята на Жак ПепенКак да приготвите череши във водка- тайна от кухнята на Жак Пепен
19 Май
Мотото на Жак Пепен е, че готвенето трябва да доставя удоволствие, а да не е просто цел и начин на прехранване....
Две суперидеи от Жак Пепен, за да не хвърляте стария хлябДве суперидеи от Жак Пепен, за да не хвърляте стария хляб
29 Септ.
1
Ето защо тук сме решили да Ви запознаем с 2 варианта на препечени филийки, които предлага Жак Пепен в книгата си Всеки ден с Жак Пепен: Бързи и вкусни рецепти: Хлебни пръчици със сирене Необходими продукти: 5 филии ръчен...
Спестете време в кухнята със съветите на Жак ПепенСпестете време в кухнята със съветите на Жак Пепен
21 Септ.
1
Именно за такива случаи съветите и рецептите на Жак Пепен са от огромна полза. Тъй като можете лесно да си намерите конкретните рецепти за т. нар....
Вижте каква е тайната на перфектно сготвените ястия!Вижте каква е тайната на перфектно сготвените ястия!
03 Август
Самият Жак Пепен, който е истински факир в кухнята, споделя, че готвенето трябва да доставя удоволствие....
Специалитет на Жак Пепен: Аспержи със сос от горчицаСпециалитет на Жак Пепен: Аспержи със сос от горчица
27 Август
Най-добре е да ги оставите за повече време, но тъй като тази рецепта е част от т. нар. Бързо хранене на Жак Пепен, се предполага, че бързате....
Гответе вкусно и лесно: Пилешки бутчета с коричка ала Жак ПепенГответе вкусно и лесно: Пилешки бутчета с коричка ала Жак Пепен
18 Август
Само е важно да споменем, че макар Жак Пепен обикновено да маха кожата на бутчетата с цел ястието да не стане прекалено мазно, в случая ги приготвя с кожа, за да могат те да придобият приятна леко хрупкава коричка....
Пътят на полентата от селска храна до гурме изкушениеПътят на полентата от селска храна до гурме изкушение
10 Април
Италианците от северната част на страната все още я ядат и днес, защото е много вкусна, изключително гъвкава и идеален съпровод за всякакви храни. Вижте още коя е любимата рецепта за полента на Жак Пепен....