И аз използвам картоф,дори онзи ден пресолих и с един картоф се оправи,дори после ми беше безсолно.Това за месото не го знаех,но ще го имам в предвид ако ми се наложи :)
Абсолютно съм съгласна с Невена,заешкото месо когато се пече под фолио или в глинен съд става изключително крехко,дори препоръчвам бавно печене на ниски градуси
Тези така наречени зърненки са оризоните или оризови хлебчета,много ги харесвам но не бих ги сложила в салатата,така омекват и не са приятни на вкус,поне на мен.Също джоджена определено не ми е по вкуса за салата
Албенка първо печеш от страната на кожата,когато е готова тя се отлепва лесно,ако неможеш да я отлепиш значи не е готова,след това обръщаш от другата страна.Скарата преди да започнеш да печеш намажи с парченце сланина,с половинка кромид също става,ако нямаш :)
Изглежда вкусно,въпреки че снимката е толкова осветена че се виждат само кюфтетата.Също соса не бих го нарекла Бешамел,защото той се прави от брашно,масло и прясно мляко.
Не мисля да спорим Джеми,това е шарено месо с бели сухожилия,които няма как да са на котлет :)Котлета е контрафилето с кокала,чисто крехко месо,което и в изпечен вариант не изглежда така :)
Моите коментари