Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
И аз използвам картоф,дори онзи ден пресолих и с един картоф се оправи,дори после ми беше безсолно.Това за месото не го знаех,но ще го имам в предвид ако ми се наложи :)
Сия Рибагина коментира:
И на мен ми хареса,страхотен вид!
Сия Рибагина коментира:
Това за мен не е рецепта
Сия Рибагина коментира:
Абсолютно съм съгласна с Невена,заешкото месо когато се пече под фолио или в глинен съд става изключително крехко,дори препоръчвам бавно печене на ниски градуси
Сия Рибагина коментира:
Тези така наречени зърненки са оризоните или оризови хлебчета,много ги харесвам но не бих ги сложила в салатата,така омекват и не са приятни на вкус,поне на мен.Също джоджена определено не ми е по вкуса за салата
Сия Рибагина коментира:
Супер е,но го предпочитам с някакво сосче
Сия Рибагина коментира:
Заинтригува ме твоето предложение,досега не съм опитвала така приготвени кюфтета
Сия Рибагина коментира:
Панировката ти се е получила чудесна! Чудесно сиренце
Сия Рибагина коментира:
Страхотно таралежче,но не мисля че слънчогледовите семки са подходящи,бих ползвала бадеми
Сия Рибагина коментира:
Очаквах да видя риба със сос..
Сия Рибагина коментира:
Страхотна е рибката,много добре се е опекла,ще пробвам
Сия Рибагина коментира:
Чудна баница,само че това олио-1в.ч-водна чаша ли значи,не е ли много?
Сия Рибагина коментира:
Албенка първо печеш от страната на кожата,когато е готова тя се отлепва лесно,ако неможеш да я отлепиш значи не е готова,след това обръщаш от другата страна.Скарата преди да започнеш да печеш намажи с парченце сланина,с половинка кромид също става,ако нямаш :)
Сия Рибагина коментира:
хахаха добре казано :))
Сия Рибагина коментира:
Вкусотия са,Албенка,препоръчвам ги :)
Сия Рибагина коментира:
С препарат и гъба,когато тавата се измие веднага,а не се оставя да засъхне за другия ден се почиства идеално
Сия Рибагина коментира:
Изглежда вкусно,въпреки че снимката е толкова осветена че се виждат само кюфтетата.Също соса не бих го нарекла Бешамел,защото той се прави от брашно,масло и прясно мляко.
Сия Рибагина коментира:
Не мисля да спорим Джеми,това е шарено месо с бели сухожилия,които няма как да са на котлет :)Котлета е контрафилето с кокала,чисто крехко месо,което и в изпечен вариант не изглежда така :)