Да, наистина много полезна статия. Особено за хора, които не приготвят често майонеза в домашни условия. На мен като ми се е случвало, директно я хвърлям. Следващия път ще опитам някой от съветите как да я оправя.
Страхотна е рецептата. Правила съм по този начин баница и винаги се получава сочна и пухкава. Само, че аз никога не смесвам яйцата и киселото мляко със сиренето. Мажа си листите с разбитите яйца и кисело мляко и отделно си троша сиренето.
Още една полезна статия. От всички изброени консумирам само колбаси, в ограничени количества.
Що се отнася до чипсовете и безалкохолните съм ги спряла от доста години, а пишени неща по принцип не харесвам и не ям.
Интересна рецепта. Доста по-различен начин от обичайното приготвяне на традиционното руло стефани. Моцарелата може да се замести с топено сирене например, може би също ще сеполучи интересно.
Интересна рецепта, по принцип ги използвам само за приготвяне на салата. Не съм се сещала да ги панирам, сигурно се получава интересно като вкус. Ще опитам!
Много интересна рецепта! Обаче искам да попитам достатъчни ли са 15 минути да се изпече каймата? Струват ми се малко и на снимката не ми изглежда много добре изпечено.
Много полезна статия, по принцип строгият режим на диетите според мен не дава дълготраен ефект. Но в случаят с червеното цвекло и приемът на много и различни зеленчуци може да доведе до сваляне на излишните килограми.
Съветите са много важни и ценни. Но аз продължавам да смятам, че месенето на козунаци не е за всеки. Доста трудоемко е и не винаги се получава по начина, по който очакваме или ни се иска.
Моите коментари