Отвратително! Според мен е трябвало веднага да се извика ХЕИ в заведението, недопустимо е да се предлага такава "храна" и да се плаща за това нещо..... И по-тъпо обяснение не успяха ли да намерят - протеинови ларви.... Предлагам да започнем всички да си ровим гнусни червеи и да си хапваме натурални протеинови ларви, ако това ще ни поднасят в "ЕЛИТНИТЕ РЕСТОРАНТИ"!
моята пица никога не става суха с доматено пюре и по начина по който я правя :) колкото и малко доматен СОК да се сложи, той е по-течен и пак се получава същия ефект...освен това всеки си има предпочитания и начин на готвене ;)
Правила съм този десерт само веднъж. Не се получи особено сполучливо, защото като залях с млякото, кроасаните изплуваха на горе и след изпичането останаха малко сухи. Но като цяло беше добре.
Да определено има ястия, които просто не са толкова вкусни без филийка хляб. Допълват се заедно. А що се отнася до това дали е вреден или не - винаги можем да си приготвим вкъщи и да се насладим на вкусен домашен хляб. :)
На нашата трапеза имаше задължителните за празника сварени яйца /домашни/ и бяла халва. Направихме и баница. Както и пилешко месо със зеленчуци в гювеч.
Това е малко абсурдно....Съгласна съм с предния коментар! Имам познати, които си замразяват ядене, защото са сготвили по-голямо количество и го оставят във фризера, за примерно след 1 седмица. И какво ще е то след като го размразим....Леда става на вода и примерно вкусната супа ще е като измита...
Същата новина току що я прочетох в сайта на БТВ.....доста притеснително, защото че сто си купувам такъв вид десертчета. Малките деца също си похапват. Не мога да си обясня, защо няма да ги изтеглят и от България при положение, че има такава опасност...
Много интересно как успява да се изпече в парти грила това нещо? И още по интересно как го събирате там, моя поне е стандартен и няма как да събера там гювечето
Всички видове пържене са вредни. Единствено за пърженето на тефлонов тиган с буквално 2-3 капки олио или зехтин е приемливо. Всичко друго става мазно, тежко и вредно.
Идеално, в нашия хладилник постоянно имаме домашни яйчица, които използвам главно за баници и десерти. Ще започнем по-често да си ги хапваме варени или пържени.
Моите коментари