Моите коментари

Yana G. коментира:
Отвратително! Според мен е трябвало веднага да се извика ХЕИ в заведението, недопустимо е да се предлага такава "храна" и да се плаща за това нещо..... И по-тъпо обяснение не успяха ли да намерят - протеинови ларви.... Предлагам да започнем всички да си ровим гнусни червеи и да си хапваме натурални протеинови ларви, ако това ще ни поднасят в "ЕЛИТНИТЕ РЕСТОРАНТИ"!
Yana G. коментира:
моята пица никога не става суха с доматено пюре и по начина по който я правя :) колкото и малко доматен СОК да се сложи, той е по-течен и пак се получава същия ефект...освен това всеки си има предпочитания и начин на готвене ;)
Yana G. коментира:
Ако се сложи доматен сок, а не пюре тестото по-трудно се изпича става тестена.
Yana G. коментира:
Правила съм този десерт само веднъж. Не се получи особено сполучливо, защото като залях с млякото, кроасаните изплуваха на горе и след изпичането останаха малко сухи. Но като цяло беше добре.
Yana G. коментира:
Да определено има ястия, които просто не са толкова вкусни без филийка хляб. Допълват се заедно. А що се отнася до това дали е вреден или не - винаги можем да си приготвим вкъщи и да се насладим на вкусен домашен хляб. :)
Yana G. коментира:
На нашата трапеза имаше задължителните за празника сварени яйца /домашни/ и бяла халва. Направихме и баница. Както и пилешко месо със зеленчуци в гювеч.
Yana G. коментира:
И аз много обичам всички варианти с коприва - освен полезна е и много вкусна!
Yana G. коментира:
Много добре се получава, освен като домашен крем си го приготвям и когато правя домашна торта
Yana G. коментира:
Това е малко абсурдно....Съгласна съм с предния коментар! Имам познати, които си замразяват ядене, защото са сготвили по-голямо количество и го оставят във фризера, за примерно след 1 седмица. И какво ще е то след като го размразим....Леда става на вода и примерно вкусната супа ще е като измита...
Yana G. коментира:
Същата новина току що я прочетох в сайта на БТВ.....доста притеснително, защото че сто си купувам такъв вид десертчета. Малките деца също си похапват. Не мога да си обясня, защо няма да ги изтеглят и от България при положение, че има такава опасност...
Yana G. коментира:
Аз ги правя без да ги поръсвам със захар :) Качих и снимка
Yana G. коментира:
Страхотно изглежда, със сигурност ще го опитам!
Yana G. коментира:
Много интересно как успява да се изпече в парти грила това нещо? И още по интересно как го събирате там, моя поне е стандартен и няма как да събера там гювечето
Yana G. коментира:
Всички видове пържене са вредни. Единствено за пърженето на тефлонов тиган с буквално 2-3 капки олио или зехтин е приемливо. Всичко друго става мазно, тежко и вредно.
Yana G. коментира:
Картофи, яйца, още повече пък плодове??? Никога не съм чувала, че са вредни..... Абсолютно съм за тяхната консумация, най-вече на плодове и зеленчуци.
Yana G. коментира:
Идеално, в нашия хладилник постоянно имаме домашни яйчица, които използвам главно за баници и десерти. Ще започнем по-често да си ги хапваме варени или пържени.
Yana G. коментира:
Страхотна рецепта! Колкото повече зеленчуци се добавят толкова по-вкусно става. Аз единствено чесън пропускам да сложа, не обичам.
Yana G. коментира:
Абсолютно съм съгласна, колкото повече зеленчуци сложа в моя гювеч, толкова по-невероятен вкус придобива.