Бойчо Николов
Бойчо Николов
Новак

Моите коментари

Бойчо Николов коментира:
Дяволска гъба няма в България.
Бойчо Николов коментира:
Горчицата изпълнява ролата на емулгатор и стабилизатор много п-лесно се разбива.
Бойчо Николов коментира:
За да премахнете лошият дъх от дивечова птица я сварете с поне два кисели /не за фреш/ портокала. После изхвърлете портокалите и гответе( както домашна птица!
Бойчо Николов коментира:
"След 1944 г. този зеленчук е обявен за буржоазен и производството му е прекратено." - Голяма комунистическа тъпотия! Как може един зеленчук да е боржуазен ? Много имаше такива !
Бойчо Николов коментира:
И забравих - трябва да пиете повече вода. Минимум 3 литра на ден.
Бойчо Николов коментира:
В Интернет е пълно със статии объркващи всички болни от подагра. Аз знам едно - никакви карантии “вътрешности“, по-малко бира и редовно пиене на хапчета против подагра.
Бойчо Николов коментира:
За пръв път виждам да се слагат картофи в имамбаялдъ?!
Бойчо Николов коментира:
10 мин. от едната страна и 10 от другата ме се вижда много. Не съм съгласен с чесъна. Да допълня още- пържолите се солят, след като са опечени.
Бойчо Николов коментира:
Не бъркай много ориза! Само в началото малко!
Бойчо Николов коментира:
Явно си забравила да намалиш огъня. Ври 5 мин и след това намаляш на най-малката степен още 10 мин. след това сваляш и не бъркаш докато не изстине.
Бойчо Николов коментира:
Зелето го правя с 26 г. сол на литър вода. След като стане готово го пресичам с натриев бензоат и му добавям 26 грама захар на литър вода.
Бойчо Николов коментира:
Винаги се претака, за да се разпредели солта равномерно и да се добави въздух нужен за ферментацията