Бойчо Николов
Бойчо Николов
Новак

Моите коментари

Бойчо Николов коментира:
Може да използвате фурната за да втаса по бързо тестото, но сложете на дъното и тавичка с вода. Така тестото няма да хване кора.
Бойчо Николов коментира:
Телешкото шкембе се вари в обикновена тенджера от 10 до 12 часа - за да е добре сварено.
Бойчо Николов коментира:
Аз специално не обичам домати в супата.Според мен домата разваля супата.
Бойчо Николов коментира:
Зорница, вие кога сте брали гъби? Колко вида познавате?
Бойчо Николов коментира:
За да се стопи по-бързо и безпроблемно в захарта добавете малко винена киселина /лимонтозу/. На водна чаша захар , половин кафена лъжичка .
Бойчо Николов коментира:
ПросоПросо29.09.2022
Оригиналната рецепта на боза е с просо! Днес я заменят с пшеница! Което според мен понижава качеството и.
Бойчо Николов коментира:
Защо слагаш толкова брашно? Брашно в моите картофени кюфтета никога не слагам.
Бойчо Николов коментира:
Пасираш ли картофите като ги пасираш и стават на лепило. Аз винаги ги мачкам. Никога не се пасират машинно. Иначе са много вкусни с тази рецепта!
Бойчо Николов коментира:
Сиромашки принцеси ли? Въобще не са сиромашки! Сложи хубаво масло и домашно сирене и стават перфектни!
Бойчо Николов коментира:
Съгласен съм с Валентин Стойков. Кой казва, че микровълните били вредни! Ако са вредни до сега да сте се разболяли от GSM -ите. Някой каже нещо и всички почват да вярват. Така беше и с мастта, сланината, млякото, маслото и др. После се появява статия, че не били вредни. После статия за нитратите - сега никой не ги споменава. Драги ми читатели, а за мен е много по.важно, тия пилета да не са натъпкани с хормони, антибиотици и разни други боклуци! Тия микровълни 2400Mz могат да действат само на молекулата на водата. Ако са толкова опасни, защо ги произвеждат !? За микровълновите печки не говорете, след като не ги познавате!
Бойчо Николов коментира:
Според мен 1 час на 200 градуса са много. Стават на конци. Пилешкото е нежно и трябва бързо да се готви. Пак повтарям - според мен. Аз така ги правя 200 градуса за 10-15 мин.
Бойчо Николов коментира:
Аз ги слагам на края и опитвам на вкус. Също така слагам и малко вода, защото я обичам малко по-рядка. Рецептата е супер!
Бойчо Николов коментира:
Аз мисля, че след като сам си правя горчицата в нея няма химия. Ако в олиото и синапа има то тогава има и в горчицата химия.
Бойчо Николов коментира:
Писалият статията въобще не разбира от гъби. Писаното е толкова малко, че даже не си заслужава четенето.
Бойчо Николов коментира:
Огнена манатарка консумирам без проблем. Много вкусна гъба. Ако я ядеш на обяд може да пропуснеш вечерята. Дяволска гъба / отровен двойник на манатарката / няма в България. Някой хора ядат Дяволската гъба след като я изварят и изхвърлят водата - така съм чел някъде.
Бойчо Николов коментира:
Варене на пиле в тенджера под налягане аз варя 15-20 мин иначе става на конци.
Бойчо Николов коментира:
Дяволска гъба няма в България.
Бойчо Николов коментира:
Горчицата изпълнява ролата на емулгатор и стабилизатор много п-лесно се разбива.