Моите коментари

Зори коментира:
А крема сиренето къде влиза в рецептата?
Зори коментира:
Благодаря за страхотното видео към рецептата, изненадах се много и ме направихте много щастлива! Отново сърдечно БЛАГОДАРЯ!
Зори коментира:
Може да се поднесе и като рокерски сандвич, само че ще трябват и два свити пръста по средата.... Да знаеш, че ще ти открадна хубавата идея....много ме изкефи! :)
Зори коментира:
Идеята ми хареса, а може да се използва не само за Хелуйн, може да се поднесе и на някой "специален" човек, обаче тогава бих сменила броя на кренвиршите...естествено последното в кръга на шегата! Поздрави :)
Зори коментира:
Определено ми се приядоха... Изглеждат много вкусно Илияна!
Зори коментира:
Зори, колко точно са яйцата в тази рецепта (в описанието на продуктите си писала 4 бр. яйца)??? Един път си написала, че се добавят яйцата в тигана с лука, сиренето и хляба, без да напишеш колко, и втори път, че се слага накрая преди печене във всеки домат по едно яйце, а доматите са ти 6-7. Наистина се обърках... Благодаря предварително за отговора!
Зори коментира:
Страхотна рецепта Веселина! Съчетанието патладжан, кайма и домати е съвършенство.......! Само бих добавила мъъъничко наситнен чесън и магданоз за поръсване накрая, защото много ги обичам в тази комбинация!
Зори коментира:
Може редакторите да поправят времето за готвене - според мен е достатъчно 20 - 25 мин. общо във фурната. Рецептата е страхотна и непременно трябва да се приготви и опита!
Зори коментира:
Благодаря ви момичета за хубавите думи...те значат много за мен! Трогната съм! Сърдечен поздрав, Заря
Зори коментира:
Много е вкусно!
Зори коментира:
В описанието на продуктите вместо черни маслини е написано малини (едно изпуснато "С" какво нещо прави)- моля да го имате предвид :)
Зори коментира:
Отлична презентация, непременно трябва да се опита! Поздрави :)
Зори коментира:
Наистина трябва да се натъпкат хубаво с каймата, защото при печенето тя малко се свива :)))
Зори коментира:
Жълтъците сурови ли са?!
Зори коментира:
Исках да гласувам с 5, а не с 4 звездички! Неволна грешка! Рецептата е много добре описана, а снимките са невероятни. Моите адмирации! Поздрави :)
Зори коментира:
В момента имам в хладилника миди, които приготвих преди 20 дни и все още са с чудесен вкус. Повече от това време не съм ги държала, просто защото се изяждат светкавично. Поздрави :)
Зори коментира:
Браво Мария, много добре изглежда тортата! Поздрави :)