Моите коментари

Зори коментира:
Сиропа е супер полезен, особено за хора с проблеми с бъбреците. Само да добавя, че е по-добре обелките и "косата" на царевицата да не се изхвърлят, а да се постеля с тях тенджерата отдолу и също и върху самите царевички. Така сока става още по-хубав, като не е необходимо да се добавя захар, а също и по този начин се сваряват много по-бързо. Изстуден в хладилника е чудесна и полезна напитка. Непременно го опитайте!
Зори коментира:
Чудесно, но мисля че трябва да е без кората, за да не пусне горчивина в сока. Моля напишете как се е получил сока. Поздрави :)
Зори коментира:
ОК, благодаря! А ако не го изпием веднага, в което силно се съмнявам - в хладилник ли се държи?
Зори коментира:
Танче, захарта си я изпуснала в рецептата, кога се слага? Мисля да я пробвам :) Поздрави!
Зори коментира:
Благодаря Севдалина :) Старая се да доставям на близките си не само кулинарна наслада, но и чисто естетически преживявания. Все пак се храним и с очите, нали! А и да отбележа, че вкъщи имам един малък (6 годишен) "Шеф-готвач", който не пропуска възможност да оценява визията и вкуса на ястията ми. Слава Богу, по-често ме качва "на балкона"! :) Поздрави!
Зори коментира:
Веселина, кюфтенцата ти изглеждат чудесно! Благодаря за снимката! Надявам се да са ти харесали! Поздрави :)
Зори коментира:
Много благодаря за коментара и положителната оценка на рецептата! Поздрави :)
Зори коментира:
Забравих да добавя в рецептата, че за директна консумация (без стерилизиране) по желание може да замените захарта с чист пчелен мед! Напитката и без него е супер полезна и ароматна, но с мед вкуса е неповторим - става направо еликсир!
Зори коментира:
Благодаря Ви :)
Зори коментира:
Страхотна рецепта! Отива веднага в любими!
Зори коментира:
Благодаря! Експериментирах при приготвянето на тази рецепта, но се получи вълшебен плодов вкус с много приятна и галеща небцето текстура! Поздрави! :)
Зори коментира:
Благодаря ви! Опитайте ги, ще се радвам да споделите и мнение след това. Ястието се приготвя лесно и си заслужава! Поздрави! Заря :)
Зори коментира:
И ние вкъщи също много обичаме тези хапки във всичките им варианти, но (за съжаление) с черен хайвер приготвям много по-рядко, само за специални поводи, тъй като цената на черния хайвер си е доста солена тук в БГ. :(
Зори коментира:
Веднага отива в "Любими"!!!
Зори коментира:
Благодаря Ви за милите коментари, радвам се че визията ви е допаднала. Истината е, че не се изискват почти никакви усилия, рецептата е лесна и ефектна. А тези, които не си падат по лютото, могат да заменят лютите чушки с по-тънички обикновени или козирог, сиврия.
Зори коментира:
Албенка, тази събота пак ще има пикник със скара-изненада :) Идваш ли?!
Зори коментира:
Благодаря ви момичета, радвам се, че ви харесва! Снощи дребосъците бяха на седмото небе от щастие - всичко ометоха! :9
Зори коментира:
Благодаря Ели! :) Наистина е много вкусно, вкъщи ни е една от любимите рецепти! Приготовлението с мариноването на месото отнема малко време (аз го оставям да се маринова за цяла нощ, но може и 30 мин.), но пък резултата си заслужава! Поздрави, Заря :)