Моите коментари

Зори коментира:
Благодаря! Задължително трябва да го спретнете, ще ви стане любимо ястие.
Зори коментира:
Браво за рецептата! Много добре е описана и илюстрована с чудесни снимки - от тестото до готовия хляб! Хлябът изглежда много, много апетитно! И със сигурност е и много здравословен! :)
Зори коментира:
Ако имате каквито и да е съмнения относно дивите гъби - просто не ги берете. А и най-важното - не ги предлагайте на децата си, защото те са в пъти по-токсични за детския организъм, и дори гъбата да е Ядлива, много зависи къде е расла и колко време след откъсването е приготвена, т.е. гъбите трябва да се консумират възможно най-пресни и набрани от екологично чисти места.
Зори коментира:
Има дяволска гъба в България и за съжаление има и доста хора, които са имали хранителни отравяния след консумацията й.
Зори коментира:
Благодаря :), непременно пробвайте рецептата - изключително вкусно мезенце е за лятото, но да ви предупредя - заредете се с повечко студена бира, че свършва бързо...
Зори коментира:
Веси, чери доматчетата около пъстървите ли се слагат или в коремчетата им преди опаковането във фолио? Благодаря за отговора :)
Зори коментира:
Като прочетох царевица на грил … веднага се изстрелях в спомени от детските си години, където на село децата крадяхме от нивите малко млечни царевички и направо там - на полето си ги изпичахме на огъня направо върху жарта...дори без сол ни бяха токова вкусни... :)
Зори коментира:
Затова рецептата е 100 годишна, а може и повече да е... :)
Зори коментира:
Не се притеснявай Албенче :) Може да се случи на всеки!
Зори коментира:
Да, така е! Вкъщи са любими на малки и големи :)
Зори коментира:
Според мен ще пасне, а ти след като приготвиш канелоните, ще пробваш с вкуса на трюфелите първата порция, ако не ти хареса просто няма да слагаш от тях на останалите. Така че няма какво да рискуваш реално. Ако се решиш да ги приготвиш, моля пиши как е било на вкус с тази поръска от черен трюфел. Любопитна съм... Успех! :)
Зори коментира:
Честно да ви кажа, аз също не съм приготвяла черни трюфели. Знам, че се слагат в много малки количества, нарязани с белачка на тънки слайсове или настъргани на фино ренде и то в края на готвенето или без реална термична обработка. Мисля, че ако ги включите в тази рецепта - то това трябва да е при поднасянето на горещите канелони, като просто наредите няколко слайса трюфели върху тях (или ги настържете) и пропуснете настъргания кашкавал. Често се използват за сосове, омлети и ястия с яйца.
Зори коментира:
До колкото съм чувала, гъбата не трябва да се обработва на директен огън, а да се смеси с нещо топло, което да разгърне аромата му. Затова може би ще е по -добре да го прибавиш в някакъв горещ сос накрая.
Зори коментира:
Скъпи Кулинари, ако някой от вас е приготвял черни трюфели - моля помагайте!
Зори коментира:
Ели, моите най-сърдечни комплименти за прекрасната визия и усещането за съвършенство във всеки детайл в тази изумителна салата. Истинска наслада за очите, а със сигурност и за небцето и стомаха!
Зори коментира:
Благодаря Криси!