Моите коментари

Зори коментира:
Благодаря! Радвам се, че ви е харесало.
Зори коментира:
Опитайте туршията, сигурна съм че ще ви хареса. Ако не намерите грозде без семки няма проблем. А за листото от див лимон, може да го замените с листенце от мандарина или друг цитрус. Сега в магазините има вече мандарини, а повечето от тях са с листа. Поздрави :)
Зори коментира:
Страхотни снимки и видео към рецептата! Сърдечно Благодаря!
Зори коментира:
Извинявам се за допуснатата грешка - олиото е 1 кафена чашка, а не лъжичка.
Зори коментира:
Благодаря Танче!
Зори коментира:
Извинявам се много - написала съм клечка за заби, вместо зъби :)))
Зори коментира:
Рецептата наистина е много стара, от рецептурника на прабаба ми, с единствената разлика, че чорбата се е приготвяла по Гергьовден и са се използвали свежи млади и крехки лозови листа. Сега обаче агнешко има целогодишно и можем да се насладим по всяко време на тази страхотна чорба.
Зори коментира:
Благодаря за отговора, рецептата е интересна, със сигурност ще я приготвя! Поздрави :)
Зори коментира:
Може ли да попитам каква е последната съставка в рецептата "колби джак чийз"? Разбирам, че най-вероятно е сирене, но името ми е непознато. С какво можем да заменим тази съставка?
Зори коментира:
Благодаря ти Самира, радвам се че ти допадат!
Зори коментира:
Благодаря Самира! Изключително вкусни се получиха - горещо ги препоръчвам!
Зори коментира:
Много благодаря за страхотните снимки и видео към рецептата!
Зори коментира:
Албенка, дивият лимон е дърво с кръгли малки мъхести плодчета, има много големи тръни по клоните, а листенцата са малки и са по три. Листата ми ги дава една баба от съседно село, придава много свеж аромат като сложиш по едно на буркан. В Пловдив съм виждала много голямо дърво в Симеоновата градина до фонтана със златните рибки. На село дивият лимон се ползва за основа, чрез присадка към него се захващат клончета питомен лимон и други цитруси. Така дървото става устойчиво на студове зимата.
Зори коментира:
Любима рецепта!
Зори коментира:
Благодаря!
Зори коментира:
Може да се добави пчелен мед и лимон, за подсилване на имунитета и подобряване на вкуса, защото е малко натрапчив и лютив.
Зори коментира:
Лесни и не им баеш много много...мяташ ги във фурната и след 15 минути са готови. Само добавих малко счукан чесън в маслото и ги запекох една - две минутки повече, че вкъщи ги обичаме по-препечени.