Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч с Агнешко и Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Намажете с готовата подправка за агнешко месо. Сложете в гювеча с малко зехтин, малко вода и бялото вино....

След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....

Задушаваме агнешкото в умерена фурна за около 2 часа.
Задушеното агнешко в гювеч е готово....

3

Печете агнешкото в гювеч за около 2 часа на 200 градуса.
Вижте също как да си направите пълнена агнешка плешка или крехко агнешко с картофи....

За това печено агнешко в гювеч месото се посолява и се оставя да се овкуси 1 час.
В купа се поставя олиото....

Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....

Преди да извадим гювеча, махаме капака и запичаме агнешко с лапад в гювеч....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: