Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Консерва Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

3

1

Оставяме настрана случаите, в които тиквата се консервира под формата на сладко от тиква....

Първите могат да се консумират веднага, като се отвори бурканът. Последните се консервират пресни, за да се приготви нещо от тях в бъдеще....

Традиционният гювеч се прави със следните подправки - мащерка, риган, чубрица, червен пипер, черен пипер и сол....

2

Не е нужно да се стои край печката, да се разбърква или отстранява пяна, да се прави запръжка....

Това се прави, за да не се смачкат зеленчуците при замразяването им в пликове....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: