Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се мие глинен гювеч?
Не забравяйте и спазвайте основни правила- студен гювеч се поставя в студена фурна....
Колко време се пече гювеч?
Приготвянето на гювеч в глинен съд отнема повече време, защото по правило глинените съдове се слагат в студена фурна....
Как се прави петмезПовечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Как се прави маслоСигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
3
Как се прави маскарпонеПригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
9
Как се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави КафтаМалцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: