Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Консерва Гювеч

Как се Прави Консерва Гювеч

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно как се прави консерва гювеч в Gotvach.bg.
Как се готви грах от консерва?Как се готви грах от консерва?
Грахът от консерва се готви много бързо и лесно....
Как се мие глинен гювеч?Как се мие глинен гювеч?
Не забравяйте и спазвайте основни правила- студен гювеч се поставя в студена фурна....
Колко време се пече гювеч?Колко време се пече гювеч?
Приготвянето на гювеч в глинен съд отнема повече време, защото по правило глинените съдове се слагат в студена фурна....
Как се прави петмезКак се прави петмезПовечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави тахан?Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Как се прави запръжкаКак се прави запръжка
4
Тя се прави от доматено пюре, домати, целина, моркови, магданоз....
Как се прави маслоКак се прави масло
3
Сигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
Как се прави маскарпонеКак се прави маскарпоне
9
Пригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
Как се прави пестилКак се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасабиКак се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави фондюКак се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави КафтаКак се прави Кафта
1
Малцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: