Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Консерва Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

3

1

Първите могат да се консумират веднага, като се отвори бурканът. Последните се консервират пресни, за да се приготви нещо от тях в бъдеще....

Оставяме настрана случаите, в които тиквата се консервира под формата на сладко от тиква....

Традиционният гювеч се прави със следните подправки - мащерка, риган, чубрица, червен пипер, черен пипер и сол....

2

Не е нужно да се стои край печката, да се разбърква или отстранява пяна, да се прави запръжка....

Това се прави, за да не се смачкат зеленчуците при замразяването им в пликове....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: