Как се Яде Джинджифил

Открий всички 24 авторски предложения относно как се яде джинджифил в Готвач.бг.
Как се консумира джинджифил
1
болки в гърлото, регулиране на кръвното налягане и др. Доста често отварата от джинджифил се използва за изгаряне на мазнини, а...
Здравословни ползи от джинджифил
акне или псориазис, сокът от джинджифил е много ефективен. А при гадене и повръщане е достатъчно само да се подъвче от корена, за да се...
Джинджифил
33
много подходящи за добавяне към сладоледи и дори плодови салати. Ползи от джинджифила - Облекчава стомашно-чревните болки. ...
5 неочаквани ползи от джинджифила
2
Джинджифилът е любима подправка на много хора. Той е известен с това, че с негова помощ се отслабва. За целта се използва чай от джинджифил...
Джинджифилът вреди ли на бъбреците?
джинджифилът на бъбраците обаче? По този въпрос има противоположни мнения и затова приложението на джинджифил при проблеми с бъбреците не е...
5 невероятни здравословни ползи от джинджифила
разнообразен вкус на различни храни. Ето още пет допълнителни ползи за здравето на джинджифила, които може бързо да Ви убедят да добавите ...
Захаросан джинджифил
чай. Свареният джинджифил се слага в тенджера, добавя се захарта и водата, за да се сварят резените в сироп. Вари се на силен огън при...
Маринован джинджифил
Използвайте пресен джинджифил, чиято кора може да обелите по желание. След това го нарежете на тънки листчета с дебелина 1-2 мм, като използвате...
Джинджифил - какви са вредите от неправилното му използване
джинджифила. Хората, страдащи от язва, в никакъв случай не бива да консумират джинджифил. Джинджифилът понякога се използва ...
Разхлабващ чай с джинджифил
Поставете на котлона около 300 мл вода и настържете или нарежете вътре джинджифила, ако не обичате да ви люти може да сложите и по-малко...
Здравословна напитка с джинджифил
3
Настъргваме джиджифила, количеството е по Ваш вкус в зависимост доколко люто желаете да постигнете. На 4 л вода мисля, че 10-15 г джиджифил са...
Моркови, мариновани с джинджифил
1
Почистваме морковите, нарязваме ги на ленти и ги мариноваме в смес от смления чесън и джинджифил. Поливаме със зехтина и меда, объркваме...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: