Марината за Осоляване на Месо

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно марината за осоляване на месо в Готвач.бг.
Консервиране на месо чрез осоляванеКонсервиране на месо чрез осоляванеОще от древността египтяните са запазвали месото чрез осоляване....
Лесни маринати за месоЛесни маринати за месоМесото се маринова два часа. Месо за шишчета се маринова с червено вино....
Пет маринати за месоПет маринати за месоМаринатата е задължителна, ако искате да приготвите крехко и ароматно месо....
Съвети за приготвяне на марината за месоСъвети за приготвяне на марината за месоМесото се маринова четири часа....
Консервиране чрез осоляванеКонсервиране чрез осоляванеДнес въпреки технологиите, които позволяват по-дълго съхранение на продуктите и без осоляване, домакините осоляват риба, месо и зеленчуци, тъй...
Осоляване на рибаОсоляване на рибаЗа осоляване на риба не е подходяща ситната сол, тъй като тя бързо осолява вътрешността на рибата, без да извлече влагата от нея....
Най-добрите маринати за месо и зеленчуциНай-добрите маринати за месо и зеленчуциМесото се маринова половин час, като маринатата се излива в найлонов плик, където е подготвеното месо, разтърсва се, затваря се и се оставя в хладилника...
Тайната марината за перфектни меса за скара!Тайната марината за перфектни меса за скара!За почти всички видове меса може да се използва следната марина – една нощ преди готвене месата се накисват в прясно мляко със зехтин....
Най-добрите маринати за печено месо този сезонНай-добрите маринати за печено месо този сезонПоставете месото в готовата марината за един ден в хладилника. Марината за месо с коняк лимони – 1 бр. олио – 70 мл коняк – 4-5 с.л....
Медена марината за месоМедена марината за месоАко печете месото, може да сложите медената марината за месо в тавата и да го изпечете с нея....
Пикантна марината за месоПикантна марината за месоМариновайте месото поне за два часа. * Тази марината може да издържи в хладилника една седмица, затворена в буркан....
Марината за телешко месоМарината за телешко месоПолучава се хубава марината, която е добре да държите телешкото поне 10 часа в нея. Придава добър вкус и крехък вид....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: