Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Пет маринати за месо

Пет маринати за месо

1 от 5 Снимки

Марината за пилешко филе


За пилешко месо ви предлагаме следната марината - смесете в подходящ съд 100 мл соев сос, 1–2 с.л. горчица, 3 скилидки чесън, 50 мл олио. Скилидките чесън трябва да се пресоват.

Маринатата е особено подходяща за пилешки гърди – след като смесите всичко и уеднаквите сместа, залейте месото и го оставете да престои в хладилник за около час. Разбира се, ако имате повече време, можете да оставите маринатата да подейства и по-дълго.

Маринатата е задължителна, ако искате да приготвите крехко и ароматно месо. Предлагаме ви пет различни маринати, като количеството на продуктите зависи от това колко месо искате да мариновате.

Вижте отгоре галерията ни за различните маринати и начините за тяхното приготвяне.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Тази статия още не е коментирана. Бъди първият, който ще остави коментар към нея:Анонимен