Почистване на Плесен

Открий всички 74 подбрани съвети относно почистване на плесен в Готвач.бг.
Сирената с плесенСирената с плесенСирената с плесен с право са признати за деликатес в цял свят....
Плетен венецПлетен венецПърво се активира маята - за целта се натрошава в хладката вода и разбъркваме със захарта. Оставя се за кратко и с останалите продукти замесваме меко...
Плетен хляб ЧалаПлетен хляб ЧалаКъм водата се прибавят захарта и маята. Разбърква се и получената смес се оставя за десетина минути. Едно от яйцата се разделя на белтък и жълтък...
Плетен картофен пайПлетен картофен пайВ тава сипваме брашното и оформяме кладенче. Върху брашното се поръсва сол, а в средата се налива топло прясно мляко, захар, олио, яйцето, от което...
Плетен бутер тиквеникПлетен бутер тиквеникОбелете тиквата и я настържете на едро ренде. Загрейте олиото в подходящ съд на котлона. Добавете настърганата тиква. Задушете я докато омекне. Добавете...
Почистване на загоряла захарПочистване на загоряла захарОбработката се довършва със специален крем за почистване....
Почистване на загоряло млякоПочистване на загоряло млякоИзползва се за почистване на всякакви повърхности....
Плетен еврейски хляб (Challah)Плетен еврейски хляб (Challah)1. Затоплете до телесна температура водата и в нея разтворете меда и маята. Без да чакате да шупва, прибавете леко разбитото яйце. 2. Към течната...
Съвети за почистване на скараСъвети за почистване на скараФолиото не трябва да опира в кабела, то само служи за облекчаване на почистването на тавата....
Плетени кренвиршкиПлетени кренвиршкиОбелете и нарежете кренвиршите - първо през средата по хоризонтала, след това през средата на вертикала. В купа пресейте брашното и добавете солта...
Плетена салатаПлетена салатаС белачка от краставицата изрязвам дълги и прави ленти, които срязвам на две равни части. Домата разполовявам на две, всяка половина също на две...
Плетени питкиПлетени питкиВ дълбока купа се слага брашното и се прави кладенче, в което се слага солта и олиото. В отделна купа слагаме хладка вода и маята със захарта. След...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: