Пържен Паламуд

Открий всички 23 кулинарни идеи относно пържен паламуд в Готвач.бг.
Пържен паламуд в сосПържен паламуд в сосДокато рибата се пържи, накълцайте лука. Запържете го в друг съд и добавете пюрето и нарязаните маслини....
Пържен паламуд с царевично брашноПържен паламуд с царевично брашноПържи се до хубаво зачервяване и всяко парче. Готовите изпържени шайби слагаме върху кухненска хартия....
Пържен Паламуд с ароматни подправкиПържен Паламуд с ароматни подправкиПаламудът се почиства добре и се нарязва напречно на шайби....
Консервиран ПаламудКонсервиран ПаламудБурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват....
Паниран паламудПаниран паламудПоднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок....
Паламуд консерваПаламуд консерваИзчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет стотинки...
Паламуд по гръцкиПаламуд по гръцкиИзмиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....
Маринован Черноморски паламудМаринован Черноморски паламудСлед това изчистваме старателно паламуда от солта....
Чорба от паламудЧорба от паламудТранжирайте паламуда, разделяйки го на части - торс, глава, опашка и перки....
Паламуд на сачПаламуд на сачПочистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен пипер...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: