Пържен Паламуд

Открий всички 8 кулинарни идеи относно пържен паламуд в Готвач.бг.
Пържен паламуд в сосПържен паламуд в сос
. Осолете го, след което започнете да го пържите равномерно от всички страни в тенджерка. Докато рибата се пържи, накълцайте лука. Запържете го в...
Пържен Паламуд с ароматни подправкиПържен Паламуд с ароматни подправки
почине поне за 30 минути. Шайбите паламуд се овалват в царевичното брашно, в което са смесени подправките - чесън на прах, сушени девесил...
Пържен паламуд с царевично брашноПържен паламуд с царевично брашно
. Измиваме добре рибата. Нарязаната рибка поливаме обилно със сока на прясно изцеден лимон и оставяме поне 30 минути. Овалваме шайбите паламуд в...
Осолен паламудОсолен паламуд
консумация. Осоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Консервиран ПаламудКонсервиран Паламуд
риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Паламуд консерваПаламуд консерва
1
Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...
Паниран паламудПаниран паламуд
2
Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно...
Маринован паламудМаринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: