Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Пъстърва по Норвежки](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Пъстървата се обезкостява, като откъм гърба се реже от двете страни на гръбнака и той се отстранява, така че да се запази опашката и главата на рибата...
![Пъстърва по канадски](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Сосът се оставя да заври, след което се сваля от котлона и се прецежда. С него се залива рибата....
![Пъстърва по лопушански](/files/lib/250x250/nopic.webp)
През това време може да сварите картофите и да направите гарнитурата от картофена салата, с която се поднасят печените пъстърви....
![Печена пъстърва с каперси](/files/lib/250x250/bqla-riba-cheren-piper.webp)
Рибата се измива и се нарежда в тавичка, намазана с половината зехтин.
Добавят се каперсите и се поръсва с останалия зехтин, сол и черен пипер...
![Пъстърва с бадемова коричка](/files/lib/250x250/pastarva-bademova-korichka.webp)
1
![Пъстърва с доматен сос](/files/lib/250x250/sharan-domaten-sos.webp)
1
![Пълена пъстърва с моркови](/files/lib/250x250/pastarva-s-qdki.webp)
Посолете изчистените пъстърви и ги наръсете с лимонов сок. Оставете да постоят 15 минути.
Наситнете морковите, целината и магданоза....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: