Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

След като се сгорещи достатъчно си овалваме сиренцата от двете страни за кратко. Слагаме ги върху лист кухненска хартия да се отцедят....

Започваме с овкусяване на галетата, тъй като именно тя е тайната на вкусната панировка.
Към галетата добавете равна супена лъжица зеленчукова подправка...

Еленското месо не бива да се готви дълго време, защото става прекалено сухо. Поднася се леко сурово....

Ако се съмнявате, че месото, което сте купили от магазина, може да стане твърде жилаво при печене, може предварително да го начукате леко с чук за...

Хапки с грозде и козе сирене
Това предястие с козе сирене съчетава в себе си сладостта на десертното грозде със солените нотки, характерни за козето...

Това се дължи на факта, че козето мляко и сирене са по-полезни от кравето, защото се усвояват по-леко от тялото и влияят благотворно на храносмилането...

Поръсват се със солта и се вари около 5 мин., като се разбърква често.
Добавя се козето сирене и се поръсва с черния пипер....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: