Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Желатина

Как се Прави Желатина

Разгледай всички 15 кулинарни идеи относно как се прави желатина в Gotvach.bg.
Как се прави запръжкаКак се прави запръжкаТя се прави от доматено пюре, домати, целина, моркови, магданоз....
Как се прави маслоКак се прави масло
4
Сигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
Как се прави кефир?Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави тахан?Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Вкусни десерти с желатинВкусни десерти с желатин
След това добавете към желатина още една чаша вода и сложете сместа на котлона – на водна баня, за да се разтопи желатинът....
Как се прави лимонов сосКак се прави лимонов сос
Научи също как се прави лимонов мус....
Как се прави оризово мляко?Как се прави оризово мляко?
1
Оризовото мляко се прави от сварен ориз (обикновен или кафяв) и по желание може малко да се подслади....
Как се прави топеното сирене?Как се прави топеното сирене?
Приготвянето в домашни условия топено сирене е доста просто. То е много по вкусно от неговия аналог в магазина и не съдържа химически добавки....
Как се прави синьото сирене?Как се прави синьото сирене?
Производителите на сирене в град Рокфор създават и все още правят известното синьо сирене Рокфор....
Как се прави ядково млякоКак се прави ядково мляко
Здравословното хранене все по-често се налага като избор от съвременния човек. Макар традиционната храна у нас да е тясно свързана с пресните животински...
Как се прави сусамов тахан?Как се прави сусамов тахан?
Таханът, приготвен от сусам, е изключително полезен. Разнородните му съставки го превръщат в истинско чудо за храносмилателната ви система! Освен...
Как се прави кисело зелеКак се прави кисело зеле
18
Киселото зеле е традиционна зимнина за българина. Освен, че притежава чудесни вкусови качества и е в основата на много традиционни български ястия...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: