Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Желатина

Как се Прави Желатина

Разгледай всички 15 кулинарни идеи относно как се прави желатина в Gotvach.bg.
Как се прави запръжкаКак се прави запръжкаТя се прави от доматено пюре, домати, целина, моркови, магданоз....
Как се прави КафтаКак се прави Кафта
1
Малцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
Как се прави петмезКак се прави петмез
Повечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави тахан?Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Вкусни десерти с желатинВкусни десерти с желатин
След това добавете към желатина още една чаша вода и сложете сместа на котлона – на водна баня, за да се разтопи желатинът....
Как се прави захарно тестоКак се прави захарно тесто
5
За да приготвите вкусни домашни десерти обаче, необходимо е да знаете как се прави захарно тесто....
Как се прави маслено тестоКак се прави маслено тесто
Правите кладенче в брашното, което вече е смесено с мазнината и наливате яйцето....
Как се прави домашна бираКак се прави домашна бира
6
Той се прави от 100 милилитра вода и 50 грама захар, които се сваряват, докато не се посгъсти сиропът....
Как се прави домашна моцарелаКак се прави домашна моцарела
6
Първото, което трябва да знаете е, че най-вкусната и добра моцарела се прави от биволско мляко....
Как се прави Hummingbird кейкКак се прави Hummingbird кейк
Кейкът се прави много лесно и изисква само две купи за смесване на сухите и мокрите съставки и отделна купа за приготвяне на фростинг....
Как се прави домашна юфкаКак се прави домашна юфка
1
Разделете тестото на петнадесет топки (за всяко яйце се прави отделна топка) и ги оставете в леко набрашнена табла....
Как се прави сушена рибаКак се прави сушена риба
1
И докато сме на рибна тематика, да припомним, че прясната риба бързо се влошава. За това трябва да се намери някакъв начин да се запази. Такъв е...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: