Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави маслоСигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
4
Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Вкусни десерти с желатин
След това добавете към желатина още една чаша вода и сложете сместа на котлона – на водна баня, за да се разтопи желатинът....
Как се прави оризово мляко?Оризовото мляко се прави от сварен ориз (обикновен или кафяв) и по желание може малко да се подслади....
1
Как се прави топеното сирене?
Приготвянето в домашни условия топено сирене е доста просто. То е много по вкусно от неговия аналог в магазина и не съдържа химически добавки....
Как се прави синьото сирене?
Производителите на сирене в град Рокфор създават и все още правят известното синьо сирене Рокфор....
Как се прави ядково мляко
Здравословното хранене все по-често се налага като избор от съвременния човек. Макар традиционната храна у нас да е тясно свързана с пресните животински...
Как се прави сусамов тахан?
Таханът, приготвен от сусам, е изключително полезен. Разнородните му съставки го превръщат в истинско чудо за храносмилателната ви система! Освен...
Как се прави кисело зелеКиселото зеле е традиционна зимнина за българина. Освен, че притежава чудесни вкусови качества и е в основата на много традиционни български ястия...
18
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: