Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

1

Когато се позапържат добавяме виното. След изпаряването му добавяме малко бульон от месо. Добавяме сладкото от боровинки....

Оставя се да се маринова 4 часа. В месото се правят разрези и във всеки разрез се слага парченце сланина. Месото се пече до полуготовност....

Изваждате месото, а в мазнината слагате 2 с.л. брашно, след което и доматеното пюре....

Месото се поръсва със сол и черен пипер. Мазнината се загрява и се пържи месото от двете страни....

Сърнешкото месо се слага в тенджера под налягане без никакво предварително мариноване.
В тенджерата се налива около 1.5 л. вода....

1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: