Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Киноа как се Приготвя

Киноа как се Приготвя

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно киноа как се приготвя в Gotvach.bg.
6 съвета: Как да приготвим правилно вкусна киноа6 съвета: Как да приготвим правилно вкусна киноаНе изцеждайте киноата Ако спазваме дозите и времето за приготвяне, няма да има нужда киноата да се изцежда, предупреждава Марион Бейлен....
Как се съхранява киноа?Как се съхранява киноа?
Съхранение на варена киноа Вашата сготвена киноа ще има много по-кратък срок на годност....
Как се накисва киноа?Как се накисва киноа?
Ако обичате да похапвате киноа, можем да ви препоръчаме следните рецепти с киноа: - салата с киноа; - кюфтенца с киноа; - супа с киноа...
Киноа - златното зърно на инкитеКиноа - златното зърно на инките
1
Приготвяне на киноа: Имайте предвид, че киноата набъбва по време на готвене, и че от 1 чаша сурова киноа ще получите около 3 чаши варена....
Киноа с къриКиноа с къри
Добавете киноата и задушете за още 5 минути. Добавете бульона, кипнете сместа и добавете кърито и червения пипер....
Киноа със зеленчуциКиноа със зеленчуци
1
Към тях прибавяме сварената киноа и оставяме на котлона за още 5 минути като разбъркваме. Ястието се украсява с прясна мента....
Елда с киноаЕлда с киноа
3
Предварително накиснатите елда и киноа се сваряват за около 15-20 мин....
Киноа с патладжаниКиноа с патладжани
Кипнете 400 мл вода и изсипете вътре измитата киноа. Варете около 15 минути на тих огън под похлупак....
Киноа с коприваКиноа с коприва
Добавете отцедената киноа, копривата, малко сол и 3 ч.ч. гореща вода. Кипнете, намалете котлона и варете 10 минути на тих огън под похлупак....
Табуле с киноаТабуле с киноа
1
Добавете охладената киноа разбъркайте добре и сервирайте готовата салата Табуле....
Киноа с лападКиноа с лапад
, докато кашкавалът се разтопи и хване крупкава коричка....
Киноа с гъбиКиноа с гъби
Загрейте маслото и сипете киноата в него, задушете за около 3 минути. След това сипете бульона и кипнете....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 10
50
45
32
23
10
Дай твоята оценка: