Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Сирене Шеф Петров
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Видове ПанировкиПанировката с бира е често използвана и най-подходяща при приготвянето на байганети....
Как да приготвим бирена панировка?Пиле в бирена панировка
Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
1
СиренеСиренето е млечен продукт, познат на човечеството от хилядолетия. В България понятието се асоциира с българското бяло саламурено сирене, което е уникален...
3
Подходящи панировки за калмари
Пухкава панировка и хрупкави калмари ще приготвите с панировка от царевично брашно, лимонов сок, хималайска сол и черен пипер....
Правилата на панировката
Панировката играе ролята на защита, която запазва добрите качества на продуктите....
Сирене Грюер
Грюер (Gruyère) е традиционно деликатесно швейцарско сирене. То е толкова популярно в някои райони на Франция, че нищо чудно голяма част от французите...
Сирене Стилтън
Стилтън /Stilton/ е сирене с английски произход. Това е най-известното британско синьо сирене, а освен това е единственото в Англия, което има собствена...
Сирене БриБри е френско сирене с благородна плесен, спадащо към групата на меките сирена. Наричано често „кралицата на сирената”, Бри е навярно най-популярното...
1
Зелено сирене
Зелено сирене е тип плесенно сирене, получено по специална технология. Такива сирена се правят в Швейцария и Англия. У нас се среща зелено сирене,...
Овче Сирене
Овчето сирене представлява бял саламурен продукт, приготвен от овче мляко, който е традиционен за България. Той е претърпял физико-химични и биохимични...
Сирене Бофор
Бофор /Beaufort/ представлява вид полутвърдо сирене, което се приготвя от краве мляко във френската област Савоя. Наред с Камембер, Комте, Мюнстер...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: