Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска чорбаНарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска пачаСложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
2
Супа от агнешка глава със спанак
В подсолена вода сварете агнешката глава и я обезкостете. Върнете месото обратно в тенджерата и добавете нарязания спанак....
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото.
Нарязваме...
Телешка глава, език и шкембе в гювечетаПочистете и измийте хубаво телешката глава, езика и шкембето....
1
Домашна свинска шунка
Изваждаме, премахваме конеца, режем на тънки филии домашна свинска шунка и поднасяме с любимото вино....
Моята свинска кавърмаМоята свинска кавърма е готова!
Източник: Васка Мирчева - Българските ястия и рецепти...
1
Печена свинска плешка
Подберете свинска плешка със слой мазнина отгоре, която трябва да набраздите с ножа на ромбове....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: